ژوئن

حکم انتصاب حجت الاسلام والمسلمین کارگر

آیت الله اعرافی، رئیس جامعه المصطفی(ص) العالمیه، طی حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین کارگر را به عنوان سرپرست مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی معرفی کردند. حکم ایشان که در تاریخ اول تیرماه ۱۳۹۵ ابلاغ شد به این شرح است:

جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای محمدرضا کارگر(دام عزّه)
با سلام و تحیت
ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان، با عنایت به مراتب فضل، تجارب و شایستگی‌های شما و با توجه به استعفای جناب حجه الاسلام آقای حقیقی، به موجب این ابلاغ، جناب‌عالی را به سمت «سرپرست مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی» منصوب می‌نمایم.
امیدوارم در پرتو عنایات ذات اقدس ربوبی و توجهات حضرت ولی عصر(عج) و با مجاهدت، اخلاص و تلاش پیوسته و صرف وقت و دقت و مراقبت لازم و با همکاری کامل مدیران، کارشناسان و کارکنان گرامی و با تأکید بر حفظ دستاوردهای گذشته، در پیشبرد آرمان‌های والای المصطفی و در راستای گفتمان انقلاب اسلامی ، امام و رهبری و رسالت و اصالت‌های حوزه‌ای، قرین توفیقات الهی قرار گیرید.
لازم می‌دانم از تلاش‌های جناب حجه الاسلام آقای حقیقی«دام عزه» در طول تصدی این مسئولیت و همه معاونان، مدیران، کارشناسان و کارکنان ارجمند آن مرکز، صمیمانه سپاسگزاری نمایم.
به همین مناسبت، مراسم تودیع رئیس سابق و معارفه سرپرست جدید مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، در روز سه‌شنبه، اول تیر ۹۵ با حضور حجت الاسلام والمسلمین علیزاده، مدیرکل دفتر ریاست جامعه المصطفی(ص) برگزار شد.