• تلفن تماس : 02532912365
  • ایمیل : Info@ilis.ir
  • ساعات پاسخگویی : 14:30-7:30

فراخوان جذب استاد زبان فارسی جهت تدریس مجازی

مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی (مدرسه المهدی) از میان برادران طلبه، داوطلبانی را جهت تدریس به صورت مجازی در بخش زبان فارسی از طریق برگزاری آزمون می‌پذیرد.
داوطلبان پس از تکمیل فرم ثبت نام در سایت و دعوت به مصاحبه حضوری، در کلاس‌ها و کارگاه‌های مربوط به آمادگی تدریس شرکت خواهند کرد و پس از قبولی در آزمون‌های مربوط، به تدریج برای تدریس در این مرکز از آنان دعوت به عمل می‌آید.
بدیهی است عدم کامل کردن بخش‌های ثبت نام در سایت، غیبت در مراحل برگزاری کلاس‌ها و کارگاه‌ها و عدم احراز نمره قبولی در آنها موجب حذف داوطلب خواهد شد.

شرایط ثبت نام و پذیرش

۱. حوزوی بودن (دارای کد تحصیلی حوزوی)

۲. دارای حداقل مدرک حوزوی سطح ۲ یا مدرک دانشگاهی کارشناسی

۳. آشنایی مطلوب با رایانه، ویندوز، اینترنت و مجموعه آفیس شامل پاورپوینت، ورد و اکسل

۴. در اختیار داشتن رایانه شخصی، اینترنت و هدست مناسب جهت تدریس مجازی

۵. داشتن حداکثر ۳۵ سال سن

۶. پرداخت هزینه ثبت‌نام به مبلغ یک میلیون ریال: لازم است داوطلبان قبل از تکمیل فرم ثبت نام، با مراجعه به صفحه پرداخت هزینه ثبت نام جذب اساتید، نسبت به دریافت #کد ثبت نام اقدام و در محل مربوط به آن وارد کنند.

۷. تکمیل فرم ثبت نام: داوطلبان باید پس از پرداخت هزینه ثبت نام، #کد ثبت نام را که پس از اتمام موفق پرداخت، در صفحه رسید پرداخت و یا در ایمیل معرفی شده هنگام پرداخت قابل مشاهده است، در فرم زیر وارد کنند و فرم را به صورت دقیق تکمیل نمایند. (#کد ثبت نام عبارتی ۱۹ حرفی است که به حروف کوچک و بزرگ حساس است. لطفاً در وارد کردن آن در فرم ورود اطلاعات، دقت نمایید).

۸. تکمیل فرایند جذب استاد اعم از کارگاه های آموزشی، کارورزی و… بدون غیبت و تأخیر

مراحل جذب اساتید در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

۱. ثبت نام در سایت مرکز آموزش زبان (با پرداخت هزینه ثبت نام)
۲. مصاحبه ورودی
۴. شرکت در کارگاه‌های آموزشی
۵. حضور در کلاس کارورزی
۶. ارزیابی
۷. دعوت تدریجی از اساتید قبول شده برای تدریس آزمایشی

مهلت ثبت نام تا پایان روز جمعه ۱۴ آذر ۱۳۹۹ است.

صفحه پرداخت هزینه ثبت نام جذب اساتید

فرم ثبت نام جذب استاد جهت آموزش زبان فارسی به صورت مجازی

توجه: پر كردن مواردی كه با علامت * مشخص شده، الزامی است.

الف) مشخصات فردی

تاریخ تولد : //

* بارگذاری تصویر :

مشخصات عکس پرسنلی جهت بارگزاری
- عکس ۴*۳ که در سال جاری گرفته شده و تمام رخ رنگی با زمینه سفید باشد.
- عکس با فرمت jpg و کیفیت ۳۰۰ dpi اسکن شود. اندازه عکس اسکن شده حداکثر ۴۰۰ *۳۰۰ پیکسل و حداقل ۳۰۰ * ۲۰۰ پیکسل باشد.
- حجم فایل عکس ذخیره شده نباید از ۸۰ کیلوبایت بیشتر باشد.
- عکس باید واضح و مشخص باشد و حاشیه‌های زاید آن حذف شده و فاقد مهر منگنه و لکه باشد.
- در صورتی که تصویر وارونه یا دارای چرخش باشد باید قبل از ارسال، در نرم افزارهای ویرایش تصویر، فایل آن اصلاح شده باشد.

وضعیت تأهل :

وضعیت نظام وظیفه:

ب) مشخصات تحصیلی

تحصیلات حوزوی

مقدمات:
سطح:
خارج: وضعیت درس خارج

تحصیلات آکادمی

آخرین مدرک :

سابقه تدریس در حوزه‌های علمیه و مراکز آموزش عالی و غیرعالی

آثار علمی، تحقیقات و تألیفات

میزان آشنایی با زبان‌های رایج دنیا

انگلیسی  عربی  فرانسه  آلمانی  ترکی  اردو

با اطلاع کامل از شرایط ثبت نام، صحت اطلاعات درج شده بالا را تأیید می‌کنم لذا عواقب درج اطلاعات نادرست، بر عهده این جانب است. همچنین اطلاع کامل دارم که وجهی که بابت هزینه ثبت نام پرداخت شده است، مسترد نخواهد شد.