دیدار سفیر کشور رومانی وهمراهان از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

روز دوشنبه مورخ ۸/۱۲/۹۰ سفیر محترم کشور رومانی جناب آقای دکتر کریسیان تئودرسکو به همراه وابسته‏ی فرهنگی سفارت آقای موزگارانو و آقای دکتر میهای چرگانسکو جهت بازدید و آشنایی با مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در مدرسه‏ی المهدی حضور یافتند و مورد استقبال گرم مدیر و معاونان مدرسه قرار گرفتند.

visit-300x208در ابتدای این ملاقات رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی ضمن خوش‏آمدگویی به سفیر و همراهان به معرفی مرکز پرداختند و در مورد برنامه‏ها، زبان‏آموزان و شیوه‏ها و متون و محتوای آموزشی این مرکز توضیحاتی برای سفیر بیان نمودند. سپس جناب آقای سفیر ضمن معرفی خود و همراهان در مورد علاقه‏اش به زبان‏های خارجی به ویژه زبان شیرین فارسی و این که چه وقت و چگونه با زبان فارسی آشنا شده، صحبت کردند. ایشان اظهار داشتند، من در سال ۱۹۷۳ میلادی در سن ۲۰ سالگی به ایران آمدم و مدت ۵ سال در دانشکده‏ی ادبیات دانشگاه تهران زبان و ادبیات فارسی را فراگرفتم؛ و ادامه دادند که اکنون به چهار زبان زنده دنیا (فارسی، انگلیسی، فرانسه و آلمانی) کاملاً آشنا هستم و به چند زبان دیگر نیز آشنایی اجمالی دارم و بیان داشتند که موضوع زبان‏آموزی و شناخت زبان‏ها هیچ‏گاه مرا خسته نمی‏کند و به آن عشق می‏ورزم. ایشان بیان داشتند، شاید من تنها غیرایرانی و یا در زمره‏ی معدود کسانی باشم که تمام شاهنامه‏ی فردوسی را خوانده است. وی در خصوص شیوه‏ی فارسی مدرسه‏ی المهدی بیان داشتند روشی را که شما (روش مستقیم و بدون استفاده از زبان واسطه) در امر آموزش زبان استفاده می‏کنید بهترین روش است. در پایان ایشان و همراهان بازدیدی از کلاس‏ها، آزمایشگاه زبان و بخش‏های دیگر مجموعه داشتند و از این که توفیق بازدید از مرکز را پیدا کرده‏اند بسیار اظهار خرسندی نمودند. هنگام خداحافظی، بسته‏ی محصولات کمک آموزشی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی که شامل کتاب‏ها و نرم‏افزارهای تولید شده در مرکز آموزش زبان بود به ایشان و همراهانشان اهداء گردید.