بازدید ریاست محترم جامعه المصطفی العالمیه از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

حضرت آیت الله اعرافیحضرت آیه الله اعرافی ریاست محترم جامعه المصطفی به همراه حجهالاسلام والمسلمین حاج آقای صالح، معاون محترم فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی(ص) و جناب آقای اسدی، مدیر کل قرآن و حدیث جامعه المصطفی(ص)، طی بازدیدی از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، علاوه بررونمایی از محراب نماز خانه، از برگزیدگان قرآنی وقاریان و حافظان و دارندگان مقام در المپیاد قرآنی تقدیر و تشکر و قدردانی به عمل آوردند.

ایشان ضمن قدردانی از معاشران و اصحاب قرآنی و خادمین فرهنگ قرآن، مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی را یک مرکز مهم و فاخر دانستند و فرمودند: « الحمدلله این مجموعه از لحاظ فعالیت‌های تربیتی، اخلاقی، فرهنگی و قرآنی از بهترین مجموعه‌های ما است و جای تقدیر و تشکر از همه دوستان را دارد». همچنین در ادامه تآکید کردند این مرکز یکی از مراکز کم نظیر و فعال قرآنی می‌باشد که اهتمام ویژه‌ای به این فرهنگ آسمانی دارد. دکتر اعرافی از خدمات ارزنده مدیریت قرآن پژوه مدرسه حضرت حجه الاسلام و المسلمین حسینی (کاویانی) در راستای خدمت به سفیران و مبلغین قرآن تشکر ویژه کردند.

گزارش تصویری این مراسم را اینجا ببینید.

رئیس جامعه المصطفی در آغاز صحبت هایشان با اشاره به خطبه های بی بدیل  نهج البلاغه خاطر نشان کردند: قرآن ناطق و الگوی تمام نمای انسانیت علی(ع) است که در نهج البلاغه قرآن را نوری دانستند که تا قیامت تجلی بخش است و کتب دیگر مثل تورات و زبور وانجیل  و صحف دیگر را شعاعی از انوار قرآن برشمرده اند.

ایشان در ادامه صحبت هایشان با اشاره  به سخن امیر المومنین علی (ع) در وصف قرآن که «بحرلا یدرکه قعر» (قران اقیانوسی است که هرگز به عمقش نمیشه رسید)، ضرورت یادگیری معانی عمیق و ژرف کلام وحی را از نیازهای اساسی طلاب بر شمردند و خاطر نشان کردند که عالم دینی بیش از آنکه به علم بپردازد باید به اخلاق و دین روی آورد و منبع اصلی اخلاق را قرآن مجید دانستند.

ایشان در پایان مباحث مطرح شده به جمع بندی مطالبشان پرداختند و عنوان داشتند: بطور کلی عواملی در زندگی انسان برای بقا و حیاتش نقش دارند که در نهج البلاغه آمده، حال ما به تاثیر گذاری چندعامل اشاره میکنیم که بدون آنها زندگی انسان در تنگنا قرار میگیرد، یک عامل موثر در حیات بشر وجود مایع حیاتی آب است و بی آن انسان نمیتواند زندگی کند، علی (ع) هم میفرماید قرآن آب حیات است. عامل دیگر معادن و کوه هایی است که شامل معدن میشود و برای بالندگی انسان ضرورت دارد، قران هم همان معدنهایی است که برای انسان همه چیز در آن موجود است. عامل سوم وجود مقوله درمان است که انسان هنگام بیماری به پزشک متخصص و داروخانه مراجعه میکند، قرآن هم بهترین درمان و اصلی ترین داروخانه ایست که برای هر مرضی اعم از روحی، درمان دارد.

ریاست جامعه المصطفی العالمیه در بخش پایانی صحبت هایشان از مرکز جامعه المصطفی به عنوان یک مرکز پیشگام در ترویج فرهنگ قرآنی یاد کردند و از طلاب خواستند این فرهنگ را منتشر کنند تا مشکلات جوامع کم شود. ایشان با اشاره به کم لطفی بعضی به آیین قرآن، مشکلات بسیاری از امتهای اسلامی را کم توجهی به دستورات قرآن دانست و اظهار داشتند: اگر امت واحده در پیروی از فرامین وحی موفق بودند الان نباید اسراییلی در صحنه روزگار وجود می داشت. ایشان فرمودند ما بر مشترکات مذاهب تاکید داریم چرا که انما المومنون اخوه، همه برادریم و دشمن مشترک داریم. قرآن و پیامبر محور وحدت مذهب هستد و با پیروی از آنهاست که اسلام به سعادت میرسد و زمینه ظهور منجی مهیا میگردد.

در پایان مراسم نیز به برگزیدگان جشنواره قرآن و حدیث با حضور ریاست معزز جامعه المصطفی هدایایی تقدیم شد.

گزارش تصویری این مراسم را اینجا ببینید.
همچنین متن کامل سخنرانی حضرت آیه الله اعرافی، رئیس محترم جامعه المصطفی(ص) را می‌توانید اینجا بخوانید.