برگزاری افتتاحیه نوزدهمین المپیاد قرآن و حدیث جامعه المصطفی(ص)

ان هذا القران یهدی للتی هی اقوم و یبشرالمومنین الذین یعملون الصالحات ان لهم اجرا کبیرا

افتتاحیه نوزدهمین دوره المپیاد بین المللی قران کریم در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و مدرسه المهدی(عج) با حضور طلاب ۸۲ ملیت برگزار گردید.

این برنامه که توسط اداره کل امور قرآن و حدیث المصطفی(ص) و با همکاری واحد دارالقران مدرسه المهدی(عج) تدارک شده بود، روز چهارشنبه ۲۹ آبان ماه در سالن اجتماعات مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی آغاز گردید.

در ابتدای مراسم، اجرای قرائت قرآن توسط قاری ممتاز و بین المللی جناب آقای نصر الدین از تاجیکستان فضای معنوی جلسه را عطرآگین کرد. پس از آن خیر مقدم توسط  معاونت محترم آموزش مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی جناب آقای محسنی صورت گرفت.

مهمان ویژه افتتاحییه این دوره جناب حجت الاسلام و المسلمین قرأئتی بودند که با حضور خود رونق خاصی به این محفل قرآنی بخشیدند.

ایشان طی سخنانی، مهمترین وظایف طلاب کنونی را فهم به‌روز قرآن و عرضه آن به تشنگان کلام وحی دانستند و ابراز داشتند که قرآن برای همه اعصار برنامه و حرف دارد و هیچ‌گاه رکود و اضمحلال در قرآن راه ندارد و این وظیفه یک طلبه را بیش از آنچه که فکر می کند، سنگین و خطیر می‌کند.

در ادامه برنامه با حضور مسئول ستاد اقامه نماز و مرکز تخصصی مهدویت، حجت الاسلام والمسلمین قرائتی به مراکز برتر المصطفی(ص) در برگزاری المپیادهای قرآن و حدیث و نفرات برتر قرآنی هدایایی به رسم یادبود تقدیم شد.

برگزاری افتتاحیه نوزدهمین المپیاد قرآن و حدیث

پیام رییس جامعه المصطفی(ص) جناب آیت الله اعرافی به نوزدهمین المپیاد قرآن و حدیث توسط مدیر کل امور قرآن و حدیث جامعه المصطفی(ص)، جناب آقای اسدی، قرائت شد.

در بخش پایانی برنامه به مناسبت همزمانی برگزاری افتتاحیه با ایام اسارت اهل حرم ابی عبدلله الحسین(ع)، مرثیه‌سرایی و عزاداری مداح اهل بیت جناب آقای حاج عباس حیدر زاده رونق بخش این محفل بود.

حسن ختام برنامه‌ها، اجرای گروه تواشیح مدرسه المهدی(عج) توسط طلاب تانزانیا بود.

برگزاری افتتاحیه نوزدهمین المپیاد قرآن و حدیث برگزاری افتتاحیه نوزدهمین المپیاد قرآن و حدیث