برگزاری جلسه بحث و تبادل نظر درباره سایت مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

جلسه بحث و تبادل نظر درباره سایت مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی وتصمیم گیری در رابطه با نحوه ارتقاء آن، روز چهارشنبه ۷ آبان ماه ۱۳۹۳ در سالن جلسات این مرکز با حضور اعضای مرتبط برگزار شد.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام و المسلمین حسینی کاویانی رئیس این مرکز؛ مطالبی را در مورد اهمیت سایت و لزوم ارتقاء حجم و کیفیت اطلاع رسانی آن بیان نمودند.
در ادامه سید علیرضا آل یاسین کارشناس توسعه و فناوری اطلاعات و یکی از مسئولین سایت، گزارش تفصیلی از آمار بازدید از مجموعه سایتهای مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی را ارائه نمود.

سپس هر کدام از اعضای جلسه به بیان نقطه نظرات خود در راستای بهبود و ارتقای سایت پرداختند.

در پایان رئیس مرکز ضمن جمع بندی مطالب اظهار شده در قالب مصوبات لازم الاجرا ادامه مذاکرات در خصوص تغییراتی در مطالب صفحه اصلی و نیز ارائه سایت به زبانهای دیگر را به جلسه بعدی واگذار نمودند.