دیدار رئیس دانشگاه شهید بهشتی از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

رئیس دانشگاه شهید بهشتی، جناب آقای دکتر طهرانچی به همراه گروهی از مسئولان این دانشگاه، از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی دیدار کردند.
آقایان دکتر فقیهی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی؛ دکتر کنی، مدیر امور بین‌الملل معاونت دانشجویی؛ دکتر قلم بُران سرپرست امور تحصیلی دانشجویان غیرایرانی؛ دکتر رسولی مشاور رئیس دانشگاه؛ دکتر خاتمی، رئیس دانشکده ادبیات؛ دکتر اُورتاخانی، جانشین مرکز بررسی‌های سازمانی در معاونت نظارت و حسابرسی دفتر، در تاریخ ۱۸ آبان ۱۳۹۳ میهمان این مرکز بودند.
در ابتدا، طی نشستی حجت الاسلام والمسلمین حسینی کاویانی، رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، فعالیت‌های این مرکز را در محورهای آموزشی و پژوهشی تشریح کرد و ضمن توضیحاتی، آثار تدوین شده و همچنین نرم‌افزارهای تولید شده در این مجموعه را ارائه کرد.
پس از این جلسه، مهمانان، از کلاس‌های درس و بخش‌های مختلف این مرکز، از قبیل آزمایشگاه‌های زبان و سالن ورزش بازدید و سپس در نماز جماعت این مرکز شرکت کردند.
دکتر طهرانچی، ضمن سخنانی که بین نماز جماعت ظهر و عصر ایراد کرد، به تشریح برخی از دست‌آوردهای علمی نظام جمهوری اسلامی ایران برای طلاب خارجی پرداخت.
در پایان، شرکت‌کنندگان در این دیدار، نظرات و دیدگاه‌های خود را درباره مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، در دفتر یادبود میهمانان این مرکز ثبت کردند.