برگزاری جلسه پرسش و پاسخ با حضور مسؤولان مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

در ادامه جلسات رسیدگی به سؤالات و مشکلات طلاب در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، جلسه پرسش و پاسخی با حضور مدیریت مرکز و معاونین محترم برگزار گردید.
این جلسه روز پنجشنبه ۲۵ دی‌ماه ۱۳۹۳ در نمازخانه مدرسه المهدی(عج) برگزار شد که رئیس مرکز، حجت الاسلام والمسلمین حسینی کاویانی و معاون‌های تربیتی، آموزش، پژوهش و اجرایی در آن شرکت داشتند.
در این جلسه مجموعاً حدود ۴۲ سوال از طرف مسئولان پاسخ داده شد که عمده سوالات در مورد مباحث تربیتی بود و آقای فردی، معاون تربیتی، پاسخ گفتند.
بحث آموزش و سوالات طلاب درباره زمان کلاس‌ها و برنامه‌های آموزشی، از دیگر سؤلات و مباحث مطرح شده بود.
در پایان مراسم، رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، ضمن تشکر از حضور پرنشاط طلاب در این گونه مباحث، آنها را به شرکت پرشور در برنامه‌های مدرسه المهدی(عج) دعوت کرد.