بازدید رئیس جامعه المصطفی(ص)‌ از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

رئیس جامعه المصطفی العالمیه، روز یکشنبه ۱۷ اسفند ۹۳ در جمع طلاب مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی حضور یافت و ضمن سخنانی، تکریم و ارج نهادن به کتاب آسمانی قرآن را مغتنم شمرد و افزود: طلبه برای رسیدن به مقامات عالی قرآنی و غیر آن باید الگوی نظم، احترام، رشد در دروس و معنویت را سرلوحه کار خود قرار دهد.

ایشان در ادامه گفتند: «از فعالیت های خوب قرآنی شما دوستان بزرگوار و طلاب عزیز و گام هایی که در این زمینه به پیش برداشته اید نیز باید تقدیر و تشکر کرد. گزارش کارها و فعالیت های قرآنی را فرستاده بودند و بنده هم آن را دیدم و جای تقدیر و تشکر دارد. …

هر یک از نام هایی که در قرآن و روایت برای قرآن کریم آمده یک فلسفه دارد گویای یک بعدی و زاویه ای از حقیقت قرآن است. قرآن، فرقان و بیان و تبییان همینطور این نام های پر فروق و درخشان قرآن کریم، هر کدام قرآن می گوید این ویژگی را دارد هر نامی یک گوشه ای از حقیقت قرآن را منعکس می کند. بزرگانی هم این کار را در مورد خود قرآن انجام دادند. مجموعه اوصافی که در قرآن، برای قرآن آمده است را جمع کردند و تمام قرآن در آیینه این نام ها تجلی کرده، خود قرآن هم شامل این می شود چرا که این نام ها دیگر نامگذاری بشر عادی نیست خداوند متعال این نام ها را قرار داده است. این نامه ها هر کدام یک زاویه و بعدی از قیامت آن محشر بزرگ و رستاخیز عظیم را معرفی می کند علاوه بر این، این نام های قیامت را که در قرآن کنار هم بچینید می بینید که نظام دارد اینطور هم نیست که از هم گسیخته باشد نام های قرآن هم همینطور است بنابراین این دو نکته را در نام هایی که از سوی خدا گذاشته می شود باید توجه داشت.

یک- اینکه وجه نامگذاری یک وجه دقیق است و اشاره به یک بخشی از واقعیت آن دارد.

دو- اینکه با کنار هم چیدن این نام ها یک منظومه ی قشنگی پدیدار می شود.

قرآن را اگر ما با نگاه دقیق نگاه کنیم حتما خود قرآن ما را به اهل بیت می رساند صد آیه در قرآن است که اگر جمع کنید و با هم بدانید یقین می کنید که قرآن فلش و راهنما ها را روشن کرده و ما را به سمت خاندان پیامبر می برد یکی از آن ها کوثر است.

امیدواریم حرکت قرآنی شما، شما را به انوار الهی هدایت بکند و حرکت قرآنی شما، شما و ما را به انوار اهل بیت راهنمایی کند انشاءالله. پایه ی کار این مدرسه با قرآن است و بحمدلله توفیقات اینجا هم توفیقات ارزشمندی است که جای سپاس و تقدیر و تشکر دارد».

اخبار تکمیلی را می‌توانید در گزارش تقدیر از برگزیدگان بیستمین جشنواره قرآنی ـ حدیثی ملاحظه نمایید.