بازدید هیأت اعزامی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی از نمایندگی جامعه المصطفی(ص) العالمیه در اصفهان

در روز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۳۹۴، هیأتی متشکل از  معاونان، اعضای گروه علمی زبان فارسی و مسئول بخش عربی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی از نمایندگی جامعه المصطفی(ص) در اصفهان بازدید کردند.

آقایان بابانژاد معاون آموزش، فردی معاون فرهنگی و تربیتی، ناطق معاون پژوهش، دکتر اسکندری مدیر گروه علمی زبان فارسی، دکتر مهرآوران عضو و دبیر آموزش گروه و آقای شاکر افضلی مسئول بخش عربی، اعضای هیأت اعزامی از طرف مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی بودند.

این دیدار با استقبال گرم مسئولان، کارکنان و استادان شاغل در نمایندگی اصفهان انجام شد. در این بازدید جناب حجه الاسلام والمسلمین ملکی رئیس نمایندگی جامعه المصطفی(ص) در اصفهان، گزارشی از عملکرد و برنامه‌های گوناگون و تعداد مدارس و حوزه‌های تحت پوشش نمایندگی ارائه کردند.

بازدید از مدرسه بنت المصطفی(ص)، مجتمع آموزش عالی و بخش‌های آموزش زبان فارسی و عربی از برنامه‌های این دیدار بود که در هر قسمت، مسئولان و استادان محترم، گزارشی از برنامه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی تربیتی خود ارائه ‌کردند.

جلسه ای نیز به صورت جداگانه و در موضوعات تخصصی، با گروه‌‌های آموزش زبان فارسی و عربی برگزار شد. همچنین هیأت اعزامی از ساختمان در دست احداث نمایندگی جامعه المصطفی(ص) در اصفهان بازدید کردند.

در پایان مقرر شد بین مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و نمایندگی جامعه المصطفی واحد اصفهان تفاهم نامه‌ای برای همکاری‌های دوجانبه نوشته شود.