دیدار حجت الاسلام والمسلمین علیزاده از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

مدیر کل دفتر ریاست جامعه المصطفی(ص) از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی دیدار کرد.

حجت الاسلام والمسلمین علیزاده که در روز شنبه ۱۶ آبان ماه ۱۳۹۴ مهمان طلاب و دانش پژوهان بود، با تسلیت ایام سوگواری و حزن آل الله درس گرفتن از قیام اباعبدالله(ع) را برای تمامی مردم جهان دانست و راز ماندگاری و جاودانگی عاشورا را در اخلاص و کار برای خدا دانست.

مشاور رییس جامعه المصطفی(ص) قیام سید الشهدا را پر از عبرتهای بصیرتی خواندند و افزودند: زیبایی کار سید و سالار شهیدان در این بود که کار برای خداوند تبارک و تعالی بود.

ایشان در بخشی دیگر از سخنان خود با اشاره به آیات قرآنی سوره یوسف  توکل به خدا و صبر در شدائد و مشکلات را ناشی از روحیه ایمان و مقاومت دانسته، افزودند: عاشق و دلباخته ی مسیر امام حسین کسی است که ولایت پذیری داشته باشد و خود را با تجهیزات علم و عمل برای سربازی مکتب امام عصر(عج) آماده نماید.