تبیین نحوه فعالیت در مورد نامه دوم مقام معظم رهبری به جوانان غربی

تبیین نحوه فعالیت در مورد نامه دوم مقام معظم رهبری به جوانان غربیحجت الاسلام والمسلمین حسینی کاویانی نحوه فعالیت در مورد «نامه دوم مقام معظم رهبری به جوانان غربی» را بیان کردند.

رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی روز یکشنبه ۱۵ آبان ۹۴ در راستای تبیین اهمیت این نامه طی سخنانی، با اشاره به نیت شوم گروه تروریستی داعش و جنایات وحشیانه آنها ابراز داشتند: این گروه به نام اسلام و باشعار «لا اله الا الله» همه نوع جنایتی می کنند و هدف و نیت شوم آنها این است که به این شکل خشن اسلام را به جهان معرفی کنند.

ایشان در ادامه تصریح نمودند: نشر این نامه به مردم دیگر کشورها از وظایف طلاب است و مقام معظم رهبری به عنوان یک مرجع تقلید با این نامه می خواهند به جهان ثابت کنند که اسلام دین رحمت و مهربانی است.تبیین نحوه فعالیت در مورد نامه دوم مقام معظم رهبری به جوانان غربی

حجت الاسلام والمسلمین حسینی کاویانی تاکید نمودند: این نامه باید به زبانهای مختلف حتی زبانهای نادر ترجمه و درسایت ها درج شود تا همه مردم دنیا متوجه شوند اسلامی که داعش معرفی کرده به هیچ عنوان اسلام ناب محمدی نیست و نخواهدبود.

رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی درباره نحوه فعالیت در مورد این نامه مهم، جهت تبیین متن و محتوای آن برای افکار عمومی جهان افزودند: طلابی که می خواهند در این راستا فعالیت نمایند از اینترنت رایگان مدرسه بهره مند می شوند. هم چنین کسانی که مایل هستند درمورد سایت و وبلاگ نویسی آموزش ببینند می توانند به معاونت فرهنگی مدرسه مراجعه نمایند.