آذر

تودیع و معارفه رؤسای مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

مراسم تودیع و معارفه رؤسای قدیم و جدید مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی با حضور ریاست محترم جامعه المصطفی(ص) العالمیه، آیت الله اعرافی در تاریخ ۲۹ آذر ۱۳۹۴ برگزار شد.

در این جلسه، حجت الاسلام و المسلمین کاویانی، رئیس سابق مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، حجت الاسلام والمسلمین حقیقی، رئیس جدید مرکز، معاونان آموزش، پژوهش، تربیتی و اجرایی و همچنین مسئولان گروه‌های علمی و کارشناسان مسئول مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و نیز نمایندگان اساتید بخش‌های آموزشی حضور داشتند.

در ابتدا حجت الاسلام والمسلمین کاویانی ضمن عرض تسلیت به مناسبت شهادت امام حسن عسکری(ع) و همچنین تبریک به مناسبت ایام آغاز ولایت امام زمان(عج)، ضمن عرض خیر مقدم  خدمت ریاست محترم جامعه المصطفی(ص) العالمیه، آرزو کردند که این جلسه باعث خیر و رحمت برای همه باشد.

ایشان پس از معرفی اعضای جلسه، گزارش مختصری از فعالیت‌های انجام شده در این مرکز را بازگو کردند. در ادامه، معاونان و مسئولان گروه علمی فعالیت‌های خود را به اختصار توضیح دادند.

در انتها، آیت الله اعرافی، ریاست محترم جامعه المصطفی ضمن تسلیت و تعزیت ایام شهادت امام حسن عسکری(ع)، آغاز امامت ولی عصر(عج) و موالید مبارکه ماه ربیع و هفته وحدت، هفته پژوهش و هفته وحدت حوزه و دانشگاه را گرامی داشتند.

ایشان در ادامه فرمودند: نهایت امتنان و سپاس خویش را تقدیم یکایک شما اساتید ارجمند، همکاران گرامی و همه دوستان سهیم در این حرکت بزرگ و جنبش نرم افزارانه نشر زبان و معارف اسلامی در جهان، تقدیم می‌دارم و از همه دوستانی که در این جلسه نیستند و آنها هم سهمی در این کاروان و حرکت دارند. تقدیر و تشکر می‌کنم.

باید به طور ویژه از برادر ارجمند و بزرگوارم جناب آقای حسینی کاویانی، تقدیر و تشکر کرد. بنده در طول این سال‌ها، هرگاه خواستم تصمیمی برای جابه‌جایی ایشان بگیرم، وقتی که عشق، علاقه، فضل، توان و روحیه انقلابی ایشان را در کار می‌دیدم، حجتی بین خودم و خدای خویش نمی‌دیدم که ایشان را جابه‌جا کنم و بنده ارادتم به ایشان بیش از ۳۰ سال می‌باشد. ایشان در فقه، اصول، فلسفه، عرفان، زبان، ادبیات واقعاً واجد کمالات بسیار هستند. و همین‌طور در مدیریت که ما به همه اینها افتخار می‌کنیم. و نیز خالصانه و متواضعانه از اساتید و کارکنان و مدیران سپاس‌گزارم و دست همه شما، را می‌بوسم و برای همه آرزوی توفیق دارم.

ایشان در ادامه افزودند که جناب آقای حقیقی جوان و خوش‌فکر هستند و تجربه ستادی و صفی و خارج از کشور دارند و حتماً تجربه و میراث گرانقدر شما را پاس می‌دارند. امروز میراثی که به ما سپرده شده، در قالب انقلاب اسلامی است و ما باید فضای نوی را ایجاد کنیم. در این دوره جدید که محصول همه آن چیزیست که در عصر ائمه(ع) و دوران غیبت و درحوزه‌های علمیه و در عصر انقلاب اسلامی برای آن جانفشانی شده، همه این میراث در دست ماست و المصطفی در این دوره گذار و انتقال و پایه‌ریزی اندیشه و نظامات جدید در عالم یک جایگاه بسیار ممتاز دارد.

از شما و دستان فعال در هرجای المصطفی انتظار می‌رود با این رویکرد و چشم انداز و افق بلند به تاریخ و جهان و انتقال تاریخی که ما در آن قرار داریم نگاه کنید و ما باید حوزه‌ای در طراز انقلاب اسلامی و در جهت ساختن تمدن جدید در عالم باشیم و این نیاز به توشه و توان روحی، فکری، اعتقادی، معنوی و اخلاقی بسیار زیاد و عمیق و همچنین نیاز به آمادگی‌های علمی و دانایی‌های بالا و نهایت دانش فنی در کار دارد. با این نگاه باید خودمان را بسازیم و آماده برای حرکت‌های بزرگ‌تر کنیم.

در پایان حجت الاسلام والمسلمین حقیقی، بیان داشتند که این جلسه با جلسات مشابه آن متفاوت است چرا که این جلسه،‌ جلسه تشکر و تعهد است. به دلیل اینکه زحماتی که عزیزان در سال‌های بسیار زیاد متقبّل شدند و خروجی آن گزارش بسیار زیبا و جامع از سوی مدیریت محترم مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی حاج آقای حسینی کاویانی بود و همچنین همکاران عزیزی که ارائه گزارش کردند و این نشان‌دهنده خدمات بسیار گران‌سنگ و با ارزشی است که برآمده از عمق علاقه برای خدمت به طلاب و برآمده از اعتقادات معنوی است و باید تشکر کرد از خدمات ارزشمند حاج آقای حسینی کاویانی و همه عزیزانی که در این سال‌ها در سختی‌ها و مشکلات همراه ایشان بودند و امروز این خروجی مبارک را شاهد هستیم.

ایشان در ادامه فرمودند: در محضر ریاست محترم و حاج آقای حسینی و همه همکاران ارجمند این تعهد را می‌دهم که واقعاً‌ پاسدار زحمات عزیزان باشیم و بتوانیم در کنار حفظ این زحمات، حرکت‌های تحولی و توسعه‌ای را برای این مرکز مهم و تأثیر گذار رقم بزنیم.

درخواست بنده هم از همه همکاران و اساتید محترم، همکاری مضاعف برای پیشبرد رهنمودهای ریاست محترم المصطفی(ص) می‌باشد.

در پایان، به رسم تشکر و سپاسگزاری از زحمات ارزشمند حجت‌الاسلام والمسلمین حسینی کاویانی، از طرف مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی لوح تقدیری، توسط ریاست محترم المصطفی(ص) به ایشان تقدیم شد.

ریاست محترم جامعه المصطفی(ص) العالمیه،