بازدید رئیس محترم دانشگاه مجازی المصطفی(ص) و هیأت همراه

روز سه‌شنبه، ۲۲ دی‌ماه ۱۳۹۴ ، مرکزآموزش زبان و معارف اسلامی میزبان حجت‌الاسلام و المسلمین حسینی، رئیس محترم دانشگاه مجازی المصطفی(ص) بود.

در ابتدای نشستی که با حضور رؤسای مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و رئیس دانشگاه مجازی المصطفی(ص) و هیأت همراه ایشان و نیز با حضور معاونان مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین حقیقی، انتساب جدید حجت الاسلام والمسلمین حسینی را به عنوان رئیس دانشگاه مجازی تبریک گفتند و در ادامه، به تبیین فعالیت‌های مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در گذشته و برنامه‌های آینده پرداخته و با توجه به تأکید جناب حاج آقای اعرافی رئیس محترم جامعه المصطفی(ص) مبنی بر لزوم همکاری با سایر مراکز المصطفی(ص)، به نحوه تعاملاتی که مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی می‌تواند با دانشگاه مجازی المصطفی داشته باشد، اشاره کردند.

سپس جناب حجت الاسلام والمسلمین حسینی، بیانات خود را با تبیین بخش‌های مختلف دانشگاه مجازی از جمله بخش زبان فارسی شروع کردند و سپس به طرح‌های دانشگاه مجازی و خدماتی که این دانشگاه می‌تواند به صفوف المصطفی(ص) ارائه دهد، اشاره کردند. ایشان در خاتمه، یکی از اقداماتی که در شرف انجام می‌باشد را آموزش مجازی زبان‌های فارسی، عربی و انگلیسی عنوان کردند.

پس از پایان بیانات رئیس محترم دانشگاه مجازی، حجت الاسلام محسنی، مدیر محترم گروه زبان فارسی آن مرکز، به تبیین فعالیت‌های حوزه اختصاصی خود پرداخته و به برگزاری کارگاه‌های مختلف در دانشگاه مجازی و همچنین ارائه خدمات این دانشگاه به سایر دانشگاه‌های مهم ایران در بعد مجازی اشاره کرد و افزود: استقبال خوبی که از زبان فارسی در سراسر جهان وجود دارد ما را بر آن داشت که هم‌اکنون این دوره را به صورت ۹ ماهه و شبانه‌روزی در اختیار کاربران قرار دهیم.

در پایان جلسه، مواردی از جمله مشارکت در برنامه‏ها، کارگاها، بازدید از مراکز علمی، انتقال تجارب و نیز کشف استعدادهای نخبه از طرف هر دو مجموعه، به عنوان تفاهم‌نامه به توافق دو طرف رسید.