جلسه بررسی مسائل مربوط به کشور آذربایجان با حضور مدیرکل محترم آسیا و اقیانوسیه

مدیر کل آسیا و اقیانوسیهجناب آقای حیدری، مدیر کل محترم آسیا و اقیانوسیه و همکاران محترمشان، جناب حاج آقای طهماسبی و حاج آقای جعفری، روز یک‌شنبه مورخ ۲۷ دی ۱۳۹۴ میهمان مجموعه مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی بودند تا در خصوص مسائل مربوط به کشور آذربایجان و مشکلات طلاب این کشورها به بحث و بررسی بپردازند.

در ابتدای جلسه حجت‌الاسلام و المسلمین حاج آقای حقیقی ضمن عرض تقدیر و تشکر از تشریف‌فرمائی آقایان به این مجموعه، ابراز امیدواری کردند که انشاءالله بتوان با تعاملاتی که خواهیم داشت مشکلات موجود در این زمینه را حل و فصل نمائیم.

در این جلسه مشکلاتی که در خصوص کشور آذربایجان و طلاب این ملیّت وجود داشت توسط رئیس محترم مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و معاونین تربیتی و پژوهش تشریح شد.

در ادامه جلسه جناب آقای حیدری ضمن عرض تشکر در خصوص مواردی که دوستان اشاره کردند به همراه هیأت همراه مطالبی را در خصوص ویژگی‌ها و حساسیت‌های کشور آذربایجان و طلاب این کشور بیان داشتند و امیدوار بودند که بتوان با تعاملات دو مجموعه نسبت به حل این مسائل قدم‌های مناسبی را برداشت.

در پایان جلسه حاج آقای حقیقی هم فرمودند که مجموعه‌ی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی آمادگی هر نوع همکاری را با دوستان خواهند داشت.