جلسه خادمین مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

جلسه خادمین مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی روز دوشنبه مورخ ۲۸ دی ۱۳۹۴    و همزمان با شب میلاد با سعادت امام حسن عسگری(ع) و به منظور قدردانی از زحمات آنها برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب حاج آقای حقیقی ضمن عرض تبریک به مناسبت این روز فرخنده و عرض تشکر از کلیه عزیزانی که بسیار پرانرژی و با نشاط مشغول خدمت رسانی هستند، فرمودند خدمتی که شما در این مجموعه انجام می‌دهید هم جنبه‌ی معنوی دارد و هم جنبه‌ی مادی دارد و دارای برکات خوبی در زندگی خواهد داشت و این لطفی است که خداوند به ما عنایت فرموده به جهت خدمت به طلابی که با هدف کسب معارف اهل بیت(علیهم السلام) به این مجموعه آمده‌اند.

همچنین رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی تشکر ویژه‌ای نمودند از خادمین محترم به خاطر زحماتی که بابت جابجایی اتاق‌های پرسنلی و گروه‌ها که به سرعت انجام شده است. و اضافه فرمودند که جای قدردانی دارد به خاطر این که هیچ گونه مشکلی از طرف طلاب نسبت به خادمین گزارش نشده است.

در ادامه جلسه جناب آقای پورمند معاون اداری مالی ضمن تشکر از حاج آقا به خاطر برگزاری این جلسه و ضمن اشاره به جمله امام خمینی(ره) که فرمودند: آن کسی که کفش‌های دم در را جفت می‌کند ثوابش بیشتر از کار ما است؛ از کلیه خادمین محترم به اسم قدردانی کردند.

در ادامه جلسه اعضای شرکت کننده در جلسه ضمن تشکر از مسئولین محترم مدرسه، مشکلات مربوط به حوزه‌ی کاری خودشان را بیان کردند و در این خصوص مصوباتی هم در پی داشت.