جلسه مشترک با حضور رئیس مرکز توسعه منابع انسانی جامعه المصطفی

مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در روز سه‌شنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۳۹۴ میزبان رئیس مرکز توسعه منابع انسانی جناب آقای مؤمنی و مدیران محترم آن مجموعه بودند.

در ابتدای جلسه، حجت الاسلام والمسلمین حقیقی، رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، ضمن تشکر از حضور مهمانان، به معرفی معاونان و مدیران گروه مجموعه پرداختند و در ادامه به فعالیت‌هایی که در زمینه منابع انسانی در طول این مدت صورت گرفته اشاره کردند، از جمله:

ـ سامان‌دهی نیروی انسانی در مجموعه و به‌کارگیری آنها در پست‌های مرتبط؛

ـ سامان‌دهی نیروهای ساعتی و پروژه‌ای و واگذاری وظایف آنها به نیروهای تمام وقت و کوچک‌سازی مجموعه با توجه به مشکلات بودجه‌؛

ـ ساماندهی اساتید همکار و حق‌التدریس که در بخش اداری همکاری می‌کردند:

ـ اصلاح وضعیت حضور و غیاب اساتید؛

ـ اطلاع‌رسانی به اساتید و اعضای هیأت علمی درباره آئین‌نامه‌های مربوط به آنها؛

ـ اصلاح فرآیند جذب اساتید حق‌التدریس و همکار و واگذاری آن به گروه‌های علمی؛

ـ فعال‌سازی کمیسیون‌های مختلف؛

ـ حضور اساتید در جلسات تصمیم‌گیری مجموعه.

همچنین ایشان از حجت الاسلام والمسلمین کاویانی، رئیس سابق این مرکز یاد کردند که خالصانه زحمت کشیدند و عمر خود را وقف این مجموعه کردند و اظهار داشتند امروز، شاهد این پویایی هستیم که بتوانیم از ظرفیت‌های گذشته برای تحول و تکامل آینده بهره ببریم.

در ادامه، حضور جناب آقای مؤمنی و مدیران محترمشان را در این مجموعه‌ مغتنم شمردند و بیان کردند جناب آقای مؤمنی شخصی خوش‌فکر و توانمند در زمینه منابع انسانی هستند.

رئیس مرکز توسعه منابع انسانی نیز ضمن تشکر از زحمات همکاران در این مرکز بیان کردند که با توجه به اهمیت بسزایی که این مجموعه دارد و همچنین اهمیت بحث زبان فارسی و دغدغه مقام معظم رهبری و رئیس محترم جامعه‌المصطفی(ص) العالمیه در این خصوص، مجموعه مرکز توسعه و فن‌آوری در حد توان در خدمت خواهد بود و افزودند که ان‌شاءالله بتوانیم نسبت به حل مسائل و مشکلات موجود تلاش نماییم.

در ادامه جلسه، معاونان مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و مدیران گروه‌های علمی به بیان مسائل و مشکلات حوزه فعالیت خود، از جمله نیروی انسانی، جذب، حقوق اساتید و… پرداختند و مدیران منابع انسانی نیز سؤالات و ابهامات را پاسخ دادند.