دیدار معاون و مدیران فرهنگی ـ تربیتی جامعه المصطفی از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

روز چهارشنبه، ۲۳ دی ۱۳۹۴، مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی میزبان معاون محترم فرهنگی تربیتی جامعه‌المصطفی(ص)، حجت الاسلام والمسلمین شاکری، مدیر کل محترم قرآن و حدیث جناب آقای اسدی و مدیر کل محترم تربیتی، جناب آقای مشایخی بود.

در ابتدای جلسه که با حضور کارکنان معاونت تربیتی و دبیران تربیتی گروه‌های علمی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، برگزار شد، حجت الاسلام والمسلمین حقیقی، رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، به معرفی معاونان و مدیران گروه مجموعه پرداخته و در ادامه به فعالیت‌هایی که در زمینه مسائل فرهنگی ـ تربیتی در طول این مدت صورت پذیرفته اشاره کردند:

ـ تکمیل ساختار و فعال‌سازی گروه‌های علمی – تربیتی در حوزه زبان فارسی، عربی و معارف اسلامی؛

ـ فعال‌سازی بخش مشاوره مجموعه و تعاملات مشاوره‌ای با مؤسسه بلاغ؛

ـ برگزاری کلاس‌های اخلاق؛

ـ استفاده از سخنرانان با تجربه در بین نماز و بعد از نماز‌های یومیه.

ایشان همچنین به تفاوت‌های برنامه‌های فرهنگی ـ تربیتی نسبت به مراکز دیگر جامعه المصطفی(ص) به دلیل تجمیع فضای آموزشی، پژوهشی و تربیتی اشاره کردند و توجه به مشکلات مشکلات روحی، روانی، نگرانی‌ها، افسردگی‌ها و یا عدم انگیزه و… را ضروری دانسته و اظهار امیدواری کردند که مجموعه معاونت فرهنگی ـ تربیتی جامعه المصطفی، در این خصوص، مساعدت‌های مناسبی به این مجموعه داشته باشند.

در ادامه، حجت الاسلام والمسلمین شاکری، ضمن تبریک به جناب آقای حقیقی، به خاطر انتصاب شایسته ایشان به ریاست مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، از جناب حجت الاسلام والمسلمین کاویانی، رئیس سابق این مرکز یاد کردند و گفتند: ایشان حدود ۱۹ سال از عمر خود را برای این مجموعه و برای طلبه‌ها صرف نمودند و خیلی از دستاوردهایی که امروز وجود دارد به واسطه زحمات آن بزرگوار است.

ایشان در ادامه با اشاره به تعبیر قدیمی خود در مورد کار کارکنان المصطفی(ص) که خدمت به پاک‌ترین پاکان عالم است افزودند: کسانی که توانسته‌اند تمام مسائل دنیوی را زیر پا گذاشته و به عشق فراگیری علوم اهل بیت(ع) سختی‌ها را پشت سر گذارند، به این مجموعه می‌آیند.

از دیدگاه ایشان، مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی فراتر از یک مرکز آموزشی است و باید نسبت به آن رویکردهای ویژه‌ای داشته باشند و باید سعی کرد که مشکلات طلبه‌ها را شناخت و به آنها پاسخ داد و ان‌شاءالله برای ادامه تحصیل در مدارس بالاتر آماده نمود.

همچنین ایشان اضافه کردند که باید نوع تعاملات با مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در مقایسه با سایر مراکز المصطفی(ص)، متفاوت باشد.

ایشان همچنین بر یادگیری و حفظ قرآن کریم تأکید کردند و گفتند: طلابی که بعد از یک سال از اینجا فارغ التحصیل می‌شوند باید در یک سطح قابل قبولی قرآن را آموخته باشند و نسبت به مسائل شرعی خود از جمله نماز، روزه، غسل و مسائل دیگر شناخت کامل داشته باشند.

در ادامه، شرکت کنندگان در جلسه به توضیح فعالیت‌ها و بیان مسائل و مشکلات حوزه کاری خود پرداخته و مدیران فرهنگی ـ تربیتی هم به پاسخ به سؤالات و ابهامات پرداختند.