دیدار مدیر و کارکنان فن‌آوری اطلاعات جامعه المصطفی(ص) از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

روز دوشنبه ۲۸ دی‌ماه ۱۳۹۴، مسؤولان فن‌آوری اطلاعات جامعه المصطفی میهمان مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی بودند

در این جلسه، جناب آقای مهندس بنیادی، مدیر فن‌آوری اطلاعات، مهندس پیروز، مسئول سخت‌افزار، مهندس موسوی، مسئول شبکه و جناب آقای مهندس مقدمی، مسئول نرم‌افزار حضور داشتند.

در ابتدای جلسه حجت‌الاسلام و المسلمین حقیقی، ضمن تبریک به مناسبت میلاد با سعادت امام حسن عسکری(ع) و همچنین خیرمقدم به جناب آقای مهندس بنیادی و همکاران ارجمندشان در واحد فن‌آوری، به معارفه همکاران مجموعه پرداختند.

سپس با اشاره به جایگاه ویژه‌ای که این مجموعه دارد و اصل پرورش طلاب در این مجموعه اتفاق می‌افتد، تأکید کردند که لازم است تعاملات متفاوت و ارزنده‌تری از طرف مسئولان، با این مرکز صورت پذیرد.

ایشان همچنین به تشریح مشکلات و مسائلی که مجموعه مرکز آموزش زبان با آن درگیر است پرداختند.

در ادامه، معاونان و کارشناسان مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، هرکدام به بیان مشکلات حیطه فعالیت خودشان پرداختند.

پس از ایراد سخنان همکاران، جناب آقای مهندس بنیادی پس از تبریک به مناسبت انتصاب حجت الاسلام والمسلمین حقیقی در زمینه‌های مرتبط به مشکلات همکاران پاسخ گفتند و بیان نمودند که مجموعه فن‌آوری جامعه المصطفی(ص) آماده همکاری‌های لازم با مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی می‌باشد.