اولین جلسه ملیت شناسی (کشور سریلانکا)

اولین جلسه ملیت شناسی که روز دوشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۴ توسط رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی جناب حاج آقای حقیقی در خصوص کشور سریلانکا برگزار گردید، ایشان هدف از برگزاری این جلسات را آشنایی با کشورها، تنوع مذهبی، زبانی، فرهنگ‌ها، متقاضیان، فعالیت شیعیان در آن کشورها، فعالیت رقبای المصطفی(ص)، شناسایی زمینه‌های فعالیت طلاب دانش‌آموخته، آداب و رسوم، فعالیت فارغ التحصیلان و دانش‌آموختگان و همچنین آموزش زبان فارسی و… دانستند.
ایشان با توجه به اینکه به مدت چهار سال به عنوان نماینده المصطفی در کشور سریلانکا مشغول به همکاری بودند، سریلانکا را از نظر سیاسی و نظامی دارای موقعیت مهمی دانستند.
رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در ابتدا به توضیحی در خصوص جغرافیا، ادیان، مذاهب، آب و هوا، نوع پوشش، فعالیت‌های سیاسی و نظامی کشور سریلانکا پرداخته و در ادامه به شروع و نحوه فعالیت خود در آن منطقه اشاره نمودند.
وی همچنین به راه‌اندازی دوره‌های زبان فارسی در کالج المصطفی در سریلانکا اشاره نموده و گفتند با توجه به وجه شباهتی که در زبان آنها با زبان فارسی وجود دارد، می‌توان از این خصوصیت به عنوان یکی از ابزارهای مؤثر جهت نفوذ در کشورهای جنوب شرق آسیا استفاده کرد.
ایشان در پایان به طلاب دانش‌آموخته در ایران اشاره کرده و فرمودند ما باید بر روی همین طلبه‌هایی که از دوره‌ی تمهیدیه فارغ‌التحصیل می‌شوند سرمایه‌گذاری نمائیم چرا که طلبه‌هایی فارغ التحصیل همین دوره داشتیم که در کشور خودشان مشغول به فعالیت‌های خوبی هستند.