بازدید از دانشگاه مجازی المصطفی(ص)

معاونین و مدیران گروه به همراه رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی روز چهارشنبه مورخ ۷ بهمن ۱۳۹۴ میهمان دانشگاه مجازی المصطفی(ص) بودند.

در ابتدای جلسه، جناب حاج آقای حسینی، رئیس محترم دانشگاه مجازی، ضمن عرض خوش‌آمدگویی ابراز امیدواری کردند که در این جلسه که پیرو جلسه قبلی در مدرسه المهدی برگزار شده است بتوانیم به یک جمع‌بندی نهایی برسیم.

ایشان فرمودند با توجه به حجم مخاطبی که دانشگاه مجازی در حوزه زبان فارسی، از سرتاسر جهان با آن روبرو است می‌طلبد که از تجربیات سایر مراکز علی‌الخصوص مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی که سابقه‌ی طولانی در این زمینه دارد بهره‌مند شویم.

همچنین ابراز امیدواری کردند که در بحث راه‌اندازی زبان عربی به صورت مجازی بتوانیم با تعامل مناسب دو مجموعه اقدام لازم صورت پذیرد.

حاج آقای حسینی همچنین فرمودند که دانشگاه مجازی خدماتی را به شرح ذیل می‌تواند به صفوف ارائه نماید.

ـ راه‌اندازی بخش آموزش الکترونیک با امکانات نرم‌افزاری، سخت‌افزاری و تجهیزات

ـ ایجاد دسترسی در سامانه‌های دانشگاه مجازی برای استفاده صفوف

ـ پذیرش سفارش تولید محتوا توسط دانشگاه مجازی

ـ کمک به تولید محتوا توسط مدارس علاقه‌مند

در ادامه جلسه جناب حاج آقای حقیقی رئیس محترم مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی ضمن عرض تشکر به خاطر قبول درخواست دعوت به جهت پیگیری کارها و با توجه به دغدغه‌ی ریاست محترم المصطفی(ص) به جهت ایجاد تعاملات مناسب مراکز مختلف المصطفی ابراز امیدواری کردند که این جلسات موجبات همکاری‌های گسترده دو مجموعه را در جهت اهداف والای المصطفی فراهم نماید و ایشان پیشنهاد دادند که کارگروه‌هایی در زمینه‌های مختلف تشکیل شود.

پس از سخنان حاج آقای حقیقی، اعضای مختلف شرکت کننده در جلسه به بررسی راه‌های تعامل دو مجموعه با یکدیگر پرداخته که در پایان مقرر گردید به جهت افزایش هم‌افزایی، تعامل و حذف ضعف‌های موجود و پرهیز از موازی‌کاری کارگروه‌های مشترکی در حوزه‌های زبان فارسی و عربی تشکیل شود.

رئیس محترم دانشگاه مجازی به این مطلب نیز اشاره نمودند که یکی از مأ‌موریت‌های مهم ما در دانشگاه مجازی با توجه به حجم گسترده‌ی مخاطب از سراسر جهان جلوگیری از بحث اسلام هراسی است که متأسفانه امروزه با شدت تمام در حال شکل‌گیری است.