بازدید جناب آقای مثنوی معاون محترم اداری مالی المصطفی(ص) و هیأت همراه

جناب آقای مثنوی معاون محترم اداری مالی المصطفی(ص)، به همراه آقای مهندس شریفی مدیر کل محترم توسعه و عمران و جناب آقای بقائی، مدیر کل محترم پشیتیانی المصطفی(ص) روز سه‌شنبه مورخ ۶ بهمن ۱۳۹۴ ضمن بازدید از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در جلسه‌ای که به منظور بررسی مسائل و مشکلات مجموعه برگزار گردیده بود شرکت نمودند.
در ابتدای جلسه جناب حجت‌‌الاسلام و المسلمین حاج آقای حقیقی رئیس محترم مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی ضمن عرض خیرمقدم و خوش‌آمدگویی به مهمانان گرامی، خاطر نشان کرد نظر به مأموریت‌هایی که به این مدرسه واگذار شده است و همچنین مشکلاتی که به منزله ترمی نبودن و نیز حجم بالای پذیرش طلاب و نیز سرویس‌دهی به طلاب بخش عربی، و با توجه به عدم پشتوانه‌ی و درآمد مالی، این مجموعه را نیازمند مساعدت‌های ویژه‌ای از طرف همکاران محترم ستادی و علی‌الخصوص معاونت محترم اداری مالی می‌نماید.
در ادامه جلسه جناب آقای پورمند معاون اداری مالی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، نیز ضمن عرض خیرمقدم و قدردانی به خاطر زحماتی که دوستان به جهت حل مسائل مربوط به این مجموعه متحمل شده‌اند، به بیان مشکلات و نیازمندی‌های این مرکز پرداختند و همچنین همکاران معاونت اداری مالی این مجموعه که در جلسه حضور داشتند، نیز مشکلاتی که در حیطه کاری خود با آن مواجه بودند را بیان کردند و توسط مهمانان گرامی به آنها پاسخ داده شد.
جناب آقای مثنوی نیز ضمن عرض تبریک به حاج آقای حقیقی به دلیل انتصاب ایشان به سمت رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی خاطر نشان کردند که انتظار ما از سایر واحدها رعایت قوانین و مقررات است و ما هم با این دسته از واحدها همکاری مناسب‌تری خواهیم نمود.
ایشان همچنین فرمودند مراکز در خصوص هزینه‌ها اولویت‌ها را مدنظر قرار دهند و ما هم سعی می‌کنیم نسبت به حل مشکل صفوف در حد توانمان اقدام نمائیم.
در پایان نیز آقای مهندس شریفی اشاره‌ای به راه‌اندازی ساختمان‌های پردیسان نمودند و فرمودند دوستان هر نوع پیشنهاد سازنده و مؤثری که نسبت به ساختمان‌های پردیسان دارند با مجموعه اداری مالی در میان بگذارند. و بیان کردند که بهتر است هزینه‌های توسعه‌ای و عمرانی در این مسیر مصرف شود.