بازدید نمایندگان محترم المصطفی(ص) در کشورهای شمال آفریقا از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

جناب آقای سلطانی نماینده محترم المصطفی(ص)، در کشورهای مغرب، تونس، الجزایر به همراه جناب حاج آقای موسوی معاون علمی نمایندگی روز ‌شنبه مورخ ۱۰ بهمن ۱۳۹۴ جهت بررسی مشکلات طلاب حوزه نمایندگی خود، در دفتر ریاست مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی حضور بهم رساندند.
در ابتدای جلسه جناب آقای سلطانی ضمن بیان گزارشی از خصوصیات کشورهای شمال آفریقا از جمله الجزایر، مغرب، تونس و حساسیت‌های موجود در این مناطق به تشریح برنامه‌های خود در این حوزه پرداختند.
ایشان فرمودند مسئله‌ای که امروز برای ما خیلی مهم است جذب طلاب در جامعه المصطفی(ص) و حفظ و نگهداری آنها است.
وی به مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی اشاره نمودند و فرمودند با توجه به اینکه اینجا به عنوان ورودی المصطفی(ص) می‌باشد از اهمیت خاصی برخوردار است که بهتر است با یک تعامل و هم‌فکری بتوانیم به راه حل مناسبی به منظور کاهش ریزش طلاب برسیم.
در پایان جلسه حاج آقای حقیقی به رویکرد خود در این مجموعه اشاره نموده و فرمودند که رویکرد ما تعامل با سایر مراکز هم در حوزه‌ی پذیرش و هم برنامه‌های آموزشی و فرهنگی تربیتی می‌باشد.
ایشان به بحث تدوین کتب هم اشاره نمودند که با توجه به حساسیت‌های موجود در کشورهای مختلف ما آمادگی این را داریم که نسبت به تدوین کتب مناسب با نیازهای آموزشی کشورهای هدف برنامه‌ریزی لازم صورت پذیرد.
و نیز در پایان خاطر نشان کردند که مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی آمادگی همه نوع همکاری را دارند.