بازدید از دانشگاه صدا و سیما

با هدف بررسی راه‌های همکاری بین مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و دانشگاه صدا و سیما آقایان حجت الاسلام و المسلمین دکتر سید هدایت رضوی مسئول روابط عمومی و بین الملل و آقای محمد ناطق معاون پژوهش به نمایندگی از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در تاریخ ۱۳/۱۱/۹۴ طبق هماهنگی‌ قبلی در دانشگاه صدا و سیما حضور پیدا کردند .

ابتدا در معیت جناب آقای دکتر سرابی مشاور رئیس دانشکده  و مدیر همکاری‌های علمی – آموزشی داخلی و بین المللی بازدیدی از قسمت‌های مختلف دانشگاه انجام شد.

در ادامه با حضور در دفتر جناب آقای دکتر سرابی ایشان در خصوص رشته‌های دانشگاه صدا و سیما و نحوه پذیرش دانشجویان داخلی و خارجی توضیحاتی را بیان فرمودند. در خلال جلسه جناب دکتر غلامرضایی رئیس دانشگاه وارد شدند و ایشان هم پیشنهادهای بسیار خوبی را در خصوص چگونگی همکاری ارائه فرمودند.

در ادامه هیأت اعزامی نیز در خصوص  اهداف، مأموریت، برنامه‌ها، فعالیتها و مخاطبین جامعه المصطفی العالمیه و مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی توضیحاتی را به همراه چند نمونه از کارهای تولیدی مجموعه ارائه کردند.

در  این جلسه پیشنهادهای خوبی در خصوص راه‌های همکاری پیشنهاد شد که مورد بحث و بررسی قرار گرفت.