بازدید رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی جناب آقای خاکی صدیق به همراه هیأت همراه

رئیس دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی جناب آقای خاکی صدیق به همراه هیأت همراه حجت الاسلام والمسلمین فضلعلی رئیس نمایندگی نهاد رهبری، آقای دکتر قنبری معاون آموزش و آقای دکتر میرطاهری مدیر کل دفتر همکاریهای بین الملل مورخ ۱۳ بهمن ۱۳۹۴ از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی بازدید به عمل آوردند.
در ابتدای این بازدید حجت الاسلام و المسلمین حقیقی رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی ضمن خوش‌آمدگویی به میهمانان، به صورت اجمالی به معرفی مرکز و فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و تربیتی مرکز پرداختند.
در ادامه حجت الاسلام و المسلمین فضلعلی رئیس نماینده نهاد رهبری در دانشگاه شیخ طوسی نسبت به فعالیتهای وسیع و بین المللی المصطفی(ص) در کشورهای مختلف تجلیل کردند و با اشاره به شیخ زکزاکی و دیگر فارغ التحصیلان المصطفی(ص) که در کشورهای خودشان خوش درخشیدند و در این راه جان خودشان را در طبق اخلاص قرار دادند مورد ستایش و قدردانی دانستند.
در ادامه جناب حجت الاسلام والمسلمین آقای علیزاده مدیر کل دفتر ریاست المصطفی(ص) که هیأت را همراهی می‌کردند نیز در خصوص اهداف بلند المصطفی(ص) چند دقیقه‌ای نکاتی را بیان فرمودند.
پس از جلسه بازدیدی از فضای مدرسه و کلاسها انجام شد و هیأت با حضور در یکی از کلاسها از نزدیک با چگونگی و روند آموزشی طلاب آشنا شدند.