سوم جلسه ملیت شناسی کشور سوریه

سومین جلسه ملیت شناسی روز دوشنبه مورخ ۲۶ بهمن ۱۳۹۴ توسط جناب آقای رمضانی معاون آموزش سابق المصطفی(ص) در کشور سوریه برگزار گردید.

هدف از برگزاری این جلسه آشنایی با کشور سوریه، وضعیت کنونی کشور سوریه، تنوع مذهبی، زبانی، فرهنگ‌ها، متقاضیان، فعالیت شیعیان در کشور مذکور، فعالیت رقبای المصطفی(ص)، شناسایی زمینه‌های فعالیت طلاب دانش‌آموخته، آداب و رسوم، فعالیت فارغ‌التحصیلان و دانش‌آموختگان و همچنین آموزش زبان فارسی و… دانستند.

در ابتدا جناب آقای رمضانی به توضیحی در خصوص جغرافیا، ادیان، مذاهب، آب و هوا، نوع پوشش، فعالیت‌های سیاسی و نظامی، فلسفه رنگ پرچم، روند شکل‌گیری حکومت، تنوع در مراسمات ملی و مذهبی، خصوصیات اجتماعی و فردی مردم کشور سوریه پرداخت.

در ادامه ایشان تاریخچه کوتاهی را در خصوص مطالعات و ‌فعالیت‌های المصطفی(ص) در کشور سوریه مطرح کردند.