چهارم جلسه ملیت شناسی کشور هندوستان

چهارمین جلسه ملیت پژوهی روز دوشنبه مورخ ۱۷ اسفند ۱۳۹۴ توسط جناب حجت الاسلام و المسلمین آقای مهدوی نماینده سابق المصطفی(ص) در کشور هندوستان برگزار گردید.

هدف از برگزاری این جلسه آشنایی با کشور هند، وضعیت کنونی کشور هند، تنوع مذهبی، زبانی، فرهنگ‌ها، متقاضیان، فعالیت شیعیان در کشور مذکور، فعالیت رقبای المصطفی(ص)، شناسایی زمینه‌های فعالیت طلاب دانش‌آموخته، آداب و رسوم، فعالیت فارغ‌التحصیلان و دانش‌آموختگان و همچنین آموزش زبان فارسی و… دانستند.

در ابتدا جناب آقای مهدوی به توضیحی در خصوص جغرافیا، ادیان، مذاهب، آب و هوا، نوع پوشش، فعالیت‌های سیاسی و نظامی، فلسفه رنگ پرچم، روند شکل‌گیری حکومت، تنوع در مراسمات ملی و مذهبی، خصوصیات اجتماعی و فردی مردم کشور هند پرداخت.

در ادامه ایشان تاریخچه کوتاهی را در خصوص مطالعات و ‌فعالیت‌های المصطفی(ص) در کشور هند مطرح کردند.