پنجمین جلسه ملیت شناسی کشور تانزانیا

پنجمین جلسه ملیت شناسی روز دوشنبه مورخ ۳۰ فروردین ۱۳۹۵ توسط حجه الاسلام والمسلمین جناب آقای سید محمد شاهدی نماینده المصطفی در کشور تانزانیا برگزار گردید.

هدف از برگزاری این جلسه آشنایی با کشور تانزانیا، وضعیت کنونی کشور تانزانیا، تنوع مذهبی، زبانی، فرهنگ‌ها، متقاضیان، فعالیت شیعیان در کشور مذکور، فعالیت رقبای المصطفی(ص)، شناسایی زمینه‌های فعالیت طلاب دانش‌آموخته، آداب و رسوم، فعالیت فارغ‌التحصیلان و دانش‌آموختگان و همچنین آموزش زبان فارسی و… دانستند.

در ابتدا جناب آقای شاهدی به توضیحی در خصوص جغرافیا کل قاره آفریقا، ویژگیهای این قاره و ادیان، مذاهب، آب و هوا، نوع پوشش، فعالیت‌های سیاسی و نظامی، روند شکل‌گیری حکومت، تنوع در مراسمات ملی و مذهبی، خصوصیات اجتماعی و فردی مردم کشور تانزانیا پرداخت.

در ادامه ایشان تاریخچه کوتاهی را در خصوص مطالعات و ‌فعالیت‌های المصطفی(ص) در کشور تانزانیا مطرح کردند.