بازدید رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع)، جناب آقای دکتر موسوی به همراه هیأت همراه

جناب آقای دکتر موسوی رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) به همراه هیأت همراه حجه الاسلام والمسلمین پیشنمازی(معاون پژوهشی) و آقای دکتر رمضانی گل افزایی(معاون بین الملل) در مورخ ۹ اردیبهشت ۱۳۹۵ از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی بازدید به عمل آوردند.

در ابتدای این بازدید حجه الاسلام والمسلمین حقیقی رئیس مرکز ضمن خوش آمد گویی به میهمانان، به صورت اجمالی به معرفی و فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و تربیتی این مرکز پرداختند.

در ادامه جناب آقای دکتر موسوی رئیس دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) نسبت به فعالیت های وسیع و بین المللی المصطفی(ص) در کشورهای مختلف تجلیل کردند و با اشاره به سابقه همکاری های دانشگاه اهل بیت(ع) از گذشته با مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در خصوص انتقال تجربه و تدوین متون آموزشی و برگزاری دوره های مختلف ویژه اساتید و دانشجویان تأکید به همکاری بیشتر و تفاهم متقابل داشتند.

و مقرر گردید مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در حوزه متون آموزشی، برگزاری دوره تربیت مدرس ویژه اساتید، برگزاری کلاس‌های آموزش زبان فارسی و توسعه و گسترش زبان فارسی در حوزه بین الملل با دانشگاه بین المللی اهل بیت(ع) همکاری داشته باشد.

در این بازدید آقای ملکی مسئول دفتر همکاری های المصطفی(ص) هیأت را همراهی می کردند و پس از جلسه هیأت با فضای آموزشی مرکز آشنا و بعد از شرکت در نماز جماعت این مرکز را ترک نمودند.