برگزاری اجلاس داخلی اساتید به همراه رونمایی از مجله تخصصی مطالعات زبان فارسی در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی (سال ۱۳۹۵)

در روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۵/۰۲/۲۲ اجلاس داخلی اساتید در ساعت ۱۱ صبح با تلاوت آیات قران کریم با حضور اساتید و طلاب مرکز آغاز گردید. در ابتدای جلسه معاون آموزش مرکز (حجه الاسلام آقای بابانژاد) گزارشی از وضعیت آموزشی مرکز و جایگاه و مقام اساتید بیان نمودند. در ادامه جلسه نماینده اساتید، نماینده طلاب به سخنرانی پرداختند. رئیس محترم مرکز در ادامه به سخنرانی در خصوص مقام اساتید و جایگاه آنان در جامعه و المصطفی پرداخته و آنان را از سرمایه های المصطفی دانستند.

سپس در ساعت ۱۲:۳۰ مراسم رونمایی از مجله تخصصی علمی مطالعات اسلامی آغاز و با سخنرانی آقای دکتر مهرآوران(سردبیر مجله) و آقای خالق پور(جانشین محترم معاونت پژوهشی) به پایان رسید.

در ادامه جلسه نماز جماعت برگزار و در بین دو نماز پس از سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین علیزاده (مدیرکل دفتر ریاست جامعه المصطفی) در خصوص اهمیت روز ولادت حضرت ابوالفضل (ع) و جانبازان انقلاب اسلامی به جایگاه رفیع مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و مقام اساتید اشاره نمودند و پس از سخنرانی ایشان از اساتید تجلیل به عمل آمد.