دیدار آیت الله اعرافی با مسئولان مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

حضرت آیت‌الله حاج آقای اعرافی رئیس محترم جامعه‌المصطفی(ص) العالمیه روز شنبه مورخ ۱۲ تیر ۹۵ ضمن حضور در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی با حجت الاسلام والمسلمین کارگر رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و همچنین معاونان و مدیران گروه این مجموعه دیدار و گفتگو نمودند.
در ابتدای جلسه رئیس محترم جامعه المصطفی(ص) ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات در ماه مبارک رمضان و همچنین لیالی پربرکت قدر، همگان را به خواندن دعای وداع امام سجاد(ع) در این روزهای باقی‌مانده ماه سفارش کردند.
ایشان همچنین از تمامی افرادی که در بنیان‌گذاری زبان‌فارسی در این مرکز فاخر قدم برداشته و تلاش‌های گران‌قدری داشته‌اند، تقدیر و تشکر نموده و همچنین به تمجید و تعریف از اساتید، به عنوان نیروی علمی این مرکز پرداختند و سرمایه اساتید را بسیار مهم دانستند و فرمودند که اساتید باید از جهت علمی ارتقاء پیدا کنند.
در ادامه جلسه معاونان مجموعه، به بیان مسائل و مشکلات موجود در مدرسه اشاره و حاج آقای اعرافی ضمن پاسخ به مسائل مطرح شده، توصیه‌های ارزشمندی را بیان نمودند.