دیدار اساتید با مسئول جدید مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

اساتید مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی روز چهارشنبه ۲۳ تیرماه سال ۹۵ در اتاق جلسات با رئیس جدید این مجموعه دیدار و گفتگو کردند.
در ابتدای جلسه معاون محترم آموزش ضمن تقدیر و تشکر از برگزاری این جلسه و حضور به موقع اساتید و همچنین عرض تسلیت به مناسبت درگذشت استاد کبیری و پدر استاد جعفری هدف از برگزاری این جلسه را آشنایی اساتید محترم با مدیر جدید بیان داشته و در ادامه مطالبی در خصوص تعطیلی تابستانی اساتید، همزمان با اردوی زیارتی طلاب به مشهد‌الرضا(ع) و همچنین توضیحی در خصوص آئین‌نامه جذب اساتید بیان نمودند.
بعد از صحبت‌های جناب آقای بابانژاد، حاج آقای کارگر رئیس مرکز ضمن خوش‌آمدگویی به اساتید محترم به خاطر حضور در این جلسه و همچنین عرض تسلیت به خاطر درگذشت استاد آقای کبیری و همچنین پدر استاد جعفری، مطالبی در خصوص جایگاه مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی بیان نمودند و همچنین فرمودند که نگاه من نگاه مشورتی است و مایل هستم که از نظرات تمامی اساتید و همکاران محترم استفاده نمایم.
در پایان هر کدام از اساتید ضمن معرفی خود مطالب و نظرات خود را بیان داشتند.