جلسه تودیع و معارفه در گروه معارف اسلامی

با توجه به انصراف جناب حجه‌الاسلام و المسلمین حاج آقای صفاری، روز شنبه مورخ ۶/۶/۹۵ جلسه‌ای بدین منظور در اتاق جلسات مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برگزار گردید.

جناب حاج آقای کارگر هدف از تشکیل این جلسه را تقدیر و تشکر از تلاش‌های گروه‌های محترم علمی دانستند و خاطرنشان کردند که انشاءالله در آینده جلساتی با این پتانسیل به منظور هم‌فکری، بررسی مشکلات و استفاده از تجربیات و نظرات همدیگر در جهت پیشبرد اهداف مدرسه و ایجاد وحدت و انسجام در بین اساتید و کارکنان شاهد باشیم.

ایشان همچنین در خصوص آقای صفاری هم بیان داشتند که با توجه به تجربیات و خدمات ارزنده‌ای که از وی شاهد بودم و نظر مساعد گروه بر ادامه همکاری ایشان، مایل به قبول استعفای ایشان نبودم ولی با توجه به جلسات متعددی که برگزار شد و به دلیل مشکلات شخصی که بیان فرمودند استعفای ایشان را مشروط به همکاری مستمر با مجموعه و گروه علمی پذیرفتم.

رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی ضمن معرفی جناب آقای موسویان به عنوان مدیر جدید گروه معارف اسلامی، ضمن تشکر از قبول این مسئولیت خطیر، ابراز امیدواری کردند که با همکاری سایر اعضای گروه، اساتید، کارکنان و معاونین مجموعه نسبت به پیشبرد اهداف قدم‌های خوبی بردارند.

در ادامه جلسه رؤسای قدیم و جدید گروه معارف ضمن تشکر از ریاست محترم مجموعه به توضیحی در خصوص فعالیت‌های صورت گرفته پرداختند و ابراز امیدواری کردند که انشاءالله بیشتر از گذشته توفیق داشته باشیم در خدمت مجموعه باشیم.

همچنین جناب آقای دکتر اسکندری(مدیر گروه زبان فارسی)، آقای بهشتی (دبیر آموزشی گروه معارف)، آقایان ناطق، بابانژاد و سنجری (معاونین پژوهش، آموزش و تربیتی) نیز در این زمینه مطالبی را بیان داشتند.

در پایان جلسه احکام اعضای محترم گروه معارف اسلامی توسط رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی به آقایان اهداء گردید.