تودیع و معارفه معاون فرهنگی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

جلسه کارکنان مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی روز شنبه ۴ دی‌ماه ۱۳۹۵ با موضوع تودیع و معارفه معاون فرهنگی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام والمسلمین کارگر، رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی ضمن عرض خیرمقدم و تبریک به مناسبت سالروز ورود حضرت فاطمه معصومه(س) به شهر قم، هدف از برگزاری این گونه جلسات را هم‌فکری و مشارکت در پیشبرد اهداف مجموعه اعلام کردند.

سپس جناب آقای سید روح الله طباطبایی به عنوان معاون جدید فرهنگی تربیتی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و شخصی با تجربه و فعال در عرصه تربیت طلاب معرفی شدند و از زحمات جناب آقای سنجری در پست معاون فرهنگی ترتبیتی، تقدیر و تشکر شد و اظهار امیدواری شد که حضور ایشان در مدرسه، با توجه به حجم مشغله‌هایشان، کمرنگ نشود و به عنوان یک مشاور در بخش تربیتی و همچنین گروه معارف اسلامی از تجربیات ارزنده ایشان استفاده شود.

در ادامه، همکاران مجموعه ضمن عرض خوش‌آمدگویی به همکاران جدید از جمله جناب آقای طباطبائی به بیان مسائل و مشکلات بخش خود پرداختند.  آقای سنجری نیز در سخنانی اظهار داشتند در صورتی که انسان شخصی را برتر از خود جهت انجام کار ببیند، لازم است که جایگاه را در اختیار او قرار دهد و بحمدالله جناب آقای طباطبایی، فردی شایسته و با تجربه جهت خدمت‌رسانی به سربازان امام زمان(عج) در پست معاونت فرهنگی تربیتی هستند.

آقای طباطبایی، معاون جدید فرهنگی تربیتی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی ضمن تشکر از حسن اعتماد رئیس مرکز که بار سنگین مسئولیت تربیتی مجموعه را بر دوش ایشان گذاشتند، اعلام کردند قطعاً تجربیات خوب و ارزشمند و چندساله جناب آقای سنجری، راه‌‌گشای مناسبی برای اینجانب خواهد بود و تقاضا دارم که همه دوستان دغدغه‌ی فرهنگی تربیتی داشته باشند و بنده از پیشنهادات ارزشمند همه دوستان استفاده خواهم کرد.

در پایان جلسه، به رسم یادبود و تقدیر از زحمات چندساله جناب آقای سنجری، هدیه‌ای همراه با لوح تقدیر به ایشان اهدا شد.