تودیع و معارفه معاون اداری مالی

در تاریخ ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ جلسه‌ای به منظور تودیع و معارفه معاون اداری مالی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی برگزار شد. در این جلسه حجت‌الاسلام و المسلمین کارگر رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، ضمن تبریک ایام و اعیاد شعبانیه و عید بزرگ میلاد با سعادت منجی عالم بشریت حضرت صاحب‌الزمان ـ عجل‌الله تعالی فرجه الشریف ـ بیان کردند جناب آقای پورمند، نزدیک به سه دهه است در این مرکز منشأ خدمات خیر بودند و همه بر کار و زحمت ایشان واقف هستند و قطعاً ما نمی‌توانیم شکرگذار زحمات ایشان باشیم. کارها و پی‌گیری‌های مجدانه ایشان را فقط به صورت زبانی می‌توانیم تشکر کنیم و امیدواریم در سمت جدید هم موفق و سربلند باشند.
رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی درباره جناب آقای باقرپور گفتند که ما افتخار داشتیم در مؤسسه آموزش عالی بنت‌الهدی سال‌ها در خدمتشان بودیم و باید عرض کنم که فردی مؤمن، فعال و کاری است و جدّیت و پیگیری ایشان در کار زبان‌زد است.
پس از سخنان رئیس محترم، همکاران نیز ضمن تقدیر و تشکر از زحمات جناب آقای پورمند برای ایشان و همچنین آقای باقرپور در سمت جدید آرزوی موفقیت و بهروزی داشتند.
در ادامه، جناب آقای پورمند، معاون اداری مالی سابق مرکز آموزش زبان ضمن عرض تشکر از تک تک پرسنل در خصوص آقای باقرپور گفتند: ایشان بسیار انسان توانمند، دلسوز، اخلاقی و کیفی هستند و ان‌شاءالله که منشأ برکات و خیرات برای این مجموعه خواهند بود.
آقای باقرپور، معاون جدید مرکز آموزش زبان نیز ضمن عرض تشکر بیان کردند که این مجموعه باید ارتباط خود را با مؤسسه آموزش عالی بنت‌الهدی بیشتر از گذشته داشته باشد تا نسبت به رفع مشکل طلاب، قدم‌های مثبتی برداریم.
ایشان از جایگاه اداری مالی به عنوان قلب تپنده سازمان یاد کردند و گفتند: اگر قلب فعالیتش را به خوبی انجام دهد سایر بخش‌ها هم فعال و اثربخش خواهند بود و همچنین اشاره کردند که برای شنیدن پیشنهادهای سازنده همه همکاران محترم در جهت رفع مشکل طلاب و اهداف والای المصطفی آماده هستم.
در پایان جلسه به رسم یادبود لوح یادبود و هدیه‌ای به جناب آقای پورمند اهدا شد.