تجمع اعتراض آمیز در حمایت از آیت الله شیخ عیسی قاسم

به دنبال تجاوز نیروهای آل‌خلیفه به منزل آیت الله شیخ عیسی قاسم، طلاب جامعه المصطفی العالمیه در تاریخ ۱۰ خرداد ۱۳۹۶ در محکومیت جنایات رژیم آل‌خلیفه و اهانت به آیت الله شیخ عیسی قاسم در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی تجمعی اعتراض‌آمیز برگزار کردند.

در این مراسم که با قرائت پیام آیت الله اعرافی، رئیس حوزه‌های علمیه و جامعه المصطفی العالمیه در محکومیت سلب تابعیت شیخ عیسی قاسم و سخنرانی حجت‌الاسلام شیخ عبدالله دقاق نماینده آیت‌الله شیخ عیسی قاسم در ایران همراه بود، طلاب ضمن محکومیت این جنایت، شعارهایی درحمایت از مردم مظلوم بحرین و آیت الله شیخ عیسی قاسم سر دادند و در پایان مراسم با صدور بیانه‌ای، حمایت خود را از مردم مظلوم بحرین اعلام کردند.

در بیانیه جامعه ‌المصطفی که به دنبال یورش نیروهای امنیتی رژیم آل‌خلیفه به منزل «شیخ عیسی قاسم» صادر شده بود، این اقدام شرم‌آور به شدت محکوم و در آن تصریح شد: «آیت‌الله شیخ عیسی قاسم»، قلب تپنده بحرین است.

متن بیانیه بدین شرح است:

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

«وَ سَیَعلَمُ الَّذینَ ظَلَمُوا‌ ای مُنقَلَبٍ یَنقَلِبُون؛
و کسانى که ستم کرده‌ اند، به زودى خواهند دانست به کدام بازگشتگاه برخواهند گشت».(شعراء: ۲۲۷)

براساس اخبار رسیده از بحرین، رژیم مستبد بحرین به پشتوانه حامیان منطقه‌ای و جهانی‌اش، به منزل فقیه عالی‌قدر «آیت‌الله شیخ عیسی قاسم» یورش برد و ده‌ها نفر از معترضان بی‌دفاع و مسالمت‌جو را به خاک و خون کشید و با دست یازیدن به جنایتی تازه، بیش از گذشته وضعیت را پیچیده کرد.
رژیم آل‌خلیفه از یک سال پیش، که در اقدامی خلاف موازین بین‌المللی، تابعیت آیت‌الله شیخ عیسی قاسم و بیش از ۴۷۰ نفر از شخصیت‌های علمی، اجتماعی، سیاسی و علمی را سلب کرد، بارها تصمیم گرفت که ایشان را محاکمه و دستگیر کند، ولی حضور شبانه‌روزی مردم به آنها جرأت این کار را نمی‌داد.

با این حال، پس از سفر رئیس جمهور منفور ایالات متحده آمریکا به عربستان و برگزاری نشست‌های نمایشی به اصطلاح مبارزه با تروریسم، جسارت یافت که دست به چنین کار نابخردانه‌ای بزند و پرونده سیاه خویش را سیاه‌تر کند.

متأسفانه، سکوت مجامع بین‌المللی در برابر مظالم شش ساله رژیم آل‌خلیفه، کار را به جایی رسانده است که حاکمان زر و زور بحرین روز به روز حرمت‌ها را بیش از پیش زیر پا بگذارند و اکنون، به منزل این عالم فقیه متخلق تعرض نموده‌اند.

حاکمان دژخیم بحرین بدانند که آیت‌الله شیخ عیسی قاسم، قلب تپنده بحرین است و مردم آزاده بحرین در راه آزادی کشورشان و همگام با بزرگ‌مردی همچون شیخ عیسی قاسم، جان‌فشانی خواهند کرد و هرگونه هتک حرمت و بی‌احترامی به ایشان، پی‌آمدهای ناگواری خواهد داشت.
جامعه‌المصطفی العالمیه ضمن محکومیت شدید این اقدام نیروهای امنیتی بحرین، اعلام می‌دارد که مسئولیت هر گونه اتفاقی که در بحرین و به دست حاکمان این کشور رقم بخورد، برعهده سردمداران آمریکا و آل‌سعود است و تأکید می‌ورزد که سازمان‌های بین‌المللی و اسلامی، موظف‌اند برای پایان یافتن ستمگری رژیم منحوس آل‌خلیفه، اقدامی مؤثر از خود نشان دهند تا ملت مظلوم بحرین هر چه زودتر از قید ظلم و ستم رهایی یابد.

بازتاب خبری این تجمع، در سایر رسانه‌ها:

شبکه خبر صدا و سیماباشگاه خبرنگاران جوانخبرگزار تسنیمخبرگزاری حوزهخبرگزاری بین‌المللی قرآن (ایکنا)شیعه نیوزخبرگزاری صدا و سیماپایگاه خبری جامعه المصطفیخبرگزاری ابناخبرگزاری بسیجمشرق نیوزخبرگزاری رسا