گزارش برگزاری پانزدهمین همایش «غدیر از دیدگاه اهل سنت»

پانزدهمین همایش بین المللی غدیر از دیدگاه اهل سنّت از روز دوشنبه ۱۴ شهریور تا جمعه ۱۷ شهریور ۱۳۹۶ در تالار وحدت دانشگاه تبریز، با حضور بیش از ۴۰۰ نفر از دانش پژوهان مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و نمایندگی های تبریز، مشهد، اصفهان و اساتید برجسته جامعه المصطفی العالمیه برگزار شد.
همایش یاد شده که هر سال در ایام مقارن با عید غدیر خم و در قالب نشست های تخصصی و کارگاه‌های پژوهشی برپا و شرکت‌کنندگان در آن به گروه‌های ۲۰ ‬نفره تقسیم و برای هر گروه دو نفر استاد راهنما تعیین می‌شود که طلاب در این کارگروه‌های علمی به بحث و بررسی درباره مهمترین موضوعات مرتبط با غدیر، ولایت و امامت به صورت تخصصی و با استفاده از منابع اهل سنت می‌پردازند.
بررسی موضوعاتی چون حجه‌الوداع و خطبه‌های مطرح شده در آن از دیدگاه اهل سنت، بررسی واقعه غدیر و حدیث «من کنت مولا…»، معانی کلمه مولی و کیفیت استدلال به ولایت علی با استفاده از احادیث مختلف در فضایل امیرالمومنین از جمله محورهای مورد بحث در این همایش است.

حضرت آیت الله اعرافی، مدیر حوزه‌های علمیه قم و رئیس جامعه المصطفی العالمیه، به مناسبت افتتاح این همایش، پیامی را به دبیرخانه همایش ارسال کردند که متن آن را می‌توانید +اینجا+ مطالعه کنید.

گزارش فعالیت‌های پژوهشی و نشست‌های برگزار شده در این همایش را می‌توانید +اینجا+ مطالعه کنید.