بهره‌برداری از سالن غذاخوری مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

با عنایت ریاست محترم جامعه المصطفی، حضرت آیت الله اعرافی و با کمک و مساعدت بنیاد خیّرین المصطفی و همچنین زحمات همکاران محترم در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، عملیات بازسازی و زیباسازی سالن غذاخوری مرکز آموزش زبان و معار اسلامی، بعد از گذشت دو ماه به اتمام رسید و با حضور جناب آقای دکتر مقصودی، رئیس بنیاد خیرین المصطفی، در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۳۹۷ و مصادف با اول شعبان افتتاح و مورد بهره‌برداری قرار گرفت.

در ابتدای این مراسم حجت الاسلام والمسلمین کارگر، رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، از مساعدت‌های جناب آقای مقصودی و تلاش‌های معاون اداری مالی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و نیز همکاران این معاونت در به پایان رساندن این کار ارزشمند، صمیمانه تقدیر و تشکر کردند.

در پایان این مراسم، جناب آقای باقرپور، معاون اداری مالی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، ضمن تشکر از حمایت‌های بی دریغ ریاست محترم مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، به مساعدت‌هایی که جناب آقای مقصودی و همچنین بنیاد محترم خیرین در جهت به ثمر رسیدن برنامه‌های برگزار شده در این مرکز و خدمت به طلاب محترم اشاره کرده و ابراز امیدواری کردند که ان‌شاءالله در آینده نیز شاهد حمایت‌های ارزشمند این عزیزان باشیم.
ایشان همچنین گزارشی از نحوه و مراحل بازسازی سالن غذاخوری و هزینه‌های اجرایی ارائه کردند.