جلسه مشترک مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی با معاونت محترم فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی(ص)

جناب حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای شاکری، معاون فرهنگی تربیتی جامعه المصطفی(ص) العالمیه و هیأت همراه، در روز دوشنبه ۹۷/۵/۱۵، میهمان مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی بودند.
در ابتدای جلسه حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای کارگر، رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی ضمن عرض خیرمقدم به آقایان فرمودند که این مرکز با توجه به محدودیت های شدید بودجه ای که با آن روبرو است ولی از هیچ کوشش و تلاشی در جهت مسائل فرهنگی تربیتی طلاب محترم دریغ ننموده و ابراز امیدواری کردند که انشاءالله همکاران محترم در معاونت فرهنگی تربیتی المصطفی اهتمام ویژه ای نسبت به این مرکز داشته باشند و همچنین از حضور حضرتعالی و همکارانتان در این مرکز بیشتر بهره مند گردیم.
در ادامه مسئولین مربوطه به بیان گزارشات حوزه کاری خود پرداختند و در پایان سخنان معاون محترم فرهنگی تربیتی المصطفی زینت بخش این جلسه بودند.
ایشان در ابتدا ضمن تقدیر و تشکر از مسئولین و از گزارش های ارائه شده از روند فعالیت های فرهنگی و تربیتی مدرسه به ایام بندگی و عبادت در ماه ذی الحجه و دحوالارض اشاره نمودند و فرمودند که هم خودمان از این ایام بهره مند شویم و هم همانطور که انتظارات از یک استاد حوزوی می رود که به عنوان الگویی برای یادگرفتن طلاب باشد که در این ایام چگونه باید رفتار کنند و این رفتارها درونی بشود و در جانشان نفوذ کند.
ایشان در ادامه فرمودند دوگانه هایی در جاهای مختلف المصطفی مطرح است که یکی از آن مراکز مدرسه المهدی(عج) است. گاهی اوقات از جهت مخاطبین، این دوگانه ها و پارادوکس ها را مشاهده می کنیم. ایشان فرمودند، بنده هیچ گاه این مرکز را به چشم یک مرکز آموزشی نگاه نکرده ام و آموزش اینجا را هم یک آموزش تربیتی دانسته ام . اینجا باید تفاوت ها را از بین ببرد؛ در این مرکز باید کاری کرد که تفاوت های فرهنگی و… طلاب مختلف به حداقل برسد و این کار بسیار سخت و مشکل است.
آموزش ها در اینجا بعضی اوقات کار فردی را می طلبد و این مطلب در کار آموزش زبان فارسی هم همی طور است.
ایشان فرمودند که این مرکز جایگاه پاک ترین پاکان از بندگان خداست. این جا انسان های بسیار پاک نهاد می آیند. بسیار حر که باید خیلی دقیق ظرایف روحی و شخصیتی اینها را در کنار مسائل فرهنگی ایشان شناخت تا آدم بتواند در برنامه ریزی ها درست عمل کند.
ایشان در پایان اشاره کردند که این مدرسه باید به صورت ویژه دیده شود. انتظارات ایده آل از این مرکز نباید باشد. این مرکز نباید با مراکز دیگر مقایسه شود.