دیدار شرکت کنندگان در همایش غدیر با امام جمعه و ریاست محترم دانشگاه محقق اردبیلی استان اردبیل

طلاب شرکت کننده در همایش غدیر از دیدگاه اهل سنت در روز سه شنبه مورخ ۶ شهریور ۱۳۹۷ با نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه استان اردبیل و همچنین ریاست محترم دانشگاه محقق اردبیلی دیدار و گفتگو نمودند.
در این دیدار ابتدا جناب آقای دکتر حبیبی ریاست دانشگاه محقق اردبیلی ضمن عرض خوش آمد گویی، در اهمیت برگزاری همایش غدیر مطالبی را ارائه کردند.
در ادامه حضرت آیت الله عاملی امام جمعه محترم استان اردبیل، سخنانی در خصوص وجوب امام، بعد از پیامبر اکرم (ص) و آسیب هایی که درصورت نبود آن، بر پیکره جهان اسلام و صفوف مسلمین وارد می شود را بیان داشتند.
ایشان با بیانات شیوا و استفاده از آیات و روایات و همچنین استفاده از روایات اهل سنت، به تبیین مسئله ضرورت امام پرداختند.