همایش غدیر از دیدگاه اهل سنت – اردبیل، تابستان ۹۷

مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی (المهدی عج) همایش غدیر از دیدگاه اهل سنت را برگزار کرد.
افتتاحیه همایش غدیر از دیدگاه اهل سنت به همت مرکز آموزش زبان فارسی و معارف اسلامی با حضور نمایندگی های المصطفی (ص) از اصفهان و تبریز و بنت الهدی قم در تاریخ ۴ شهریور ماه ۱۳۹۷ در استان اردبیل با حضور ریاست محترم جامعه المصطفی العالمیه و استاندار و مسئولین استان انجام شد.
در این مراسم که با حضور ۴۰۰ نفر از طلاب المصطفی با بیش از ۴۲ ملیت شرکت داشتند، پس از تلاوت قرآن مجید ابتدا با خوش آمد گویی توسط مدیر مرکز آموزش زبان فارسی و معارف اسلامی آغاز شد. سپس استاندار محترم اردبیل مطالبی را در خصوص واقعه غدیر بیان نمودند و همچنین در ادامه آیت الله اعرافی سخنانی درخصوص نقش طلاب المصطفی و تاثیرگزاری آنها در جهان را بیان فرمودند.
شایان ذکر است یک تن از علمای اهل سنت هم سخنرانی ایراد نمودند.
این همایش تا ۸ شهریور ماه با برگزاری شش نشست و شش کارگاه به کار خود ادامه خواهد داد.

اولین روز نشست همایش غدیر از دیدگاه اهل سنت

اولین نشست و کارگاه علمی پژوهشی غدیر از دیدگاه اهل سنت، در روز دوشنبه ۵ شهریورماه ۱۳۹۷ با حضور ۴۰۰ نفر از طلاب برادر و خواهر مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی، مجتمع آموزش عالی بنت الهدی و نمایندگی های تبریز و اصفهان با موضوع “بررسی حجه الوداع (حرکت از مدینه تا روز دوازدهم ذی الحجه، خطبه ها و مخالفت صحابه)” برگزار گردید.
در این نشست که از ساعت ۸:۳۰ الی ۱۰:۳۰ اجرا گردید، یکی از اساتید برجسته مرکز آموزش زبان فارسی و معارف اسلامی درخصوص واقعه غدیر و موضوع نشست، مطالبی را بیان کردند.
در ادامه طلاب محترم به ۱۴ گروه تقسیم شده و هر کدام از گروه ها در کلاس ها با حضور ۲ نفر از اساتید کارشناس، پیرامون “بررسی عدالت صحابه، بررسی حدیث خلفاء اثنی عشر و بررسی حدیث ثقلین” از ساعت ۱۱ الی ۱۳ در غالب کارگاه به بحث و گفتگو پرداختند.