بازدید خیرین خواهر از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی (المهدی عج)

جمعی از خیرین و نیکوکاران خواهر (حدوداً ۲۵۰ نفر) در مورخ ۱۱ مهر ۱۳۹۷ از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی بازدید و از نزدیک با فعالیت های این مجموعه آشنا شدند.
در ابتدای این بازدید پس از استقرار در نمازخانه و تلاوت قرآن کریم و همچنین پخش کلیپ معرفی مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی حجه الاسلام و المسلمین آقای کارگر رئیس مرکز در سخنانی به تشریح فعالیت ها و اهداف والای جامعه المصطفی و همچنین حضور ملیت های مختلف در این مجموعه پرداختند.
ایشان بیان داشتند که طلابی که از طریق جامعه المصطفی(ص) پذیرش می شوند در ابتدا به این مرکز معرفی و به یادگیری زبان فارسی و معارف اسلامی می پردازند و سپس جهت ادامه تحصیل به سایر مراکز المصطفی(ص) منتقل می شوند.
همچنین توضیحات تکمیلی در معرفی این مجموعه و علی الخصوص جامعه المصطفی(ص) توسط جناب آقای مقصودی مسئول محترم امور خیرین برای حضار بیان گردید.
بعد از سخنرانی رئیس مرکز تعدادی از طلاب از ملیت های مختلف به مدت کوتاهی به صحبت و سخنرانی با خیرین پرداختند.