پنجمین گردهمایی موسسه های فعال در آموزش زبان فارسی در جهان

گردهمایی موسسه های فعال در آموزش زبان فارسی در جهان همه ساله به همت بنیاد سعدی و با حضور موسسات و اندیشمندان فعال در حوزه زبان فارسی برگزار می گردد.
جامعه المصطفی(ص) العالمیه که به عنوان یک عضو فعال در این حوزه می باشد افتخار میزبانی پنجمین سال این گردهمایی را دارد که در پنجم دی ماه و از ساعت ۸ صبح لغایت ۲۰ در سالن شهید عارف حسینی مجتمع آموزش عالی امام خمینی (ره) و با حضور ارزشمند و سخنرانی جناب آقای دکتر حداد عادل، رئیس محترم بنیاد سعدی، حجت الاسلام و المسلمین دکتر عباسی، رئیس جامعه المصطفی(ص) العالمیه و با حضور سایر اساتید و صاحب نظران حوزه زبان از ایران و کشورهای انگلستان، ترکیه، روسیه و عراق برگزار گردید.
در این همایش برنامه های متنوعی در نظر گرفته شده بود که مهم ترین آنها برگزاری چهار نشست تخصصی و علمی با موضوع تولید محتوا، آموزش مجازی و استاندارد سازی آزمون ها؛ روش ها و شگردهای نوین در آموزش زبان و ادبیات فارسی؛ آموزش زبان و ادبیات فارسی در جهان و راه کارهای جذب فارسی آموزان و جلوگیری از تعطیلی کرسی های آموزش زبان و ادبیات فارسی بود.
در پایان این مراسم برنامه معرفی و رونمایی از مهمترین آثار این مراکز و جمع بندی نشست ها و تعیین سیاست های کلی برای ششمین گردهمایی ارائه گردید.
در این اجلاس دو کتاب جدید مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی رونمایی گردید
۱. کتاب توصیف نگاری: این کتاب در راستای مستندسازی کتابهای چاپ شده و چاپ نشده آموزش زبان فارسی در طی چهاردهه فعالیت های المصطفی در این حوزه به توصیف این کتاب ها پرداخت است.
۲. کتاب آموزش زبان فارسی (پایه): اولین کتاب از بسته آموزش زبان فارسی با بهره گیری از تجارب آموزش زبان فارسی المصطفی و استفاده از آخرین متدهای آموزش زبان فارسی با قابلیت های ویژه و منحصر به فرد به رشته تحریر در آمده است.