بازدید رؤسای دانشگاه شهرکرد از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی روز دوشنبه مورخ ۹۷/۱۱/۱ میزبان رؤسای دانشگاه شهرکرد بود، در این جلسه که نزدیک به دو ساعت به طول انجامید، در ابتدا حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای کارگر، رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی به بیان توضیحاتی در خصوص فعالیت های مجموعه پرداختند.
در این جلسه آقایان کارگر (رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی)، ناطق (معاون پژوهش)، بابانژاد (معاون آموزش)، باقرپور (معاون اداری مالی)، طباطبائی (معاون فرهنگی تربیتی)، قهرمانی(کارشناس روابط عمومی) از مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و آقایان دکتر خوش سیر (معاون پژوهش)، دکتر بهمنی (مدیر دفتر همکاری های بین المللی دانشگاه)، و حجت الاسلام و المسلمین دکتر صفی (رئیس نهاد مقام معظم رهبری) از دانشگاه شهرکرد حضور داشتند که به نحوه تعامل و همکاری سازنده و متقابل دو مجموعه در جهت جذب دانشجویان غیرایرانی، نحوه آموزش زبان فارسی و فراهم نمودن امکانات و زیرساخت‌های لازم و استفاده از ظرفیت‌های دو طرف به بحث و تبادل نظر پرداختند.
در پایان مهمانان گرامی از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید به عمل آوردند.