دیدار دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه

در روز دوشنبه مورخ ۹۷/۱۱/۲۹ تعدادی از دانشجویان ممتاز دانشگاه آزاد اسلامی کرمانشاه مهمان مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی بودند.
در این بازدید که حجت الاسلام و المسلمین احمد زارعی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آنان را همراهی می کردند دانشجویان با نحوه فعالیت مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی از نزدیک آشنا شدند.
در این جلسه آقایان کارگر (رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی)، ناطق (معاون پژوهش)، بابانژاد (معاون آموزش)، باقرپور (معاون اداری مالی)، طباطبائی (معاون فرهنگی تربیتی) و قهرمانی(کارشناس روابط عمومی) حضور داشتند، که حجت الاسلام و المسلمین کارگر، ضمن عرض خیرمقدم و خوش آمدگویی به معرفی جامعه المصطفی و مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی و بیان اهداف آن اشاره نمودند. و پس از آن تعدادی از دانش آموختگان زبان فارسی در جلسه حضور پیدا کردند و به زبان فارسی به معرفی خود پرداختند.
در پایان مهمانان گرامی از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید به عمل آوردند.