دهمین همایش بین‌المللی «مهدویت از دیدگاه ادیان و مذاهب»

دهمین همایش بین‌المللی «مهدویت از دیدگاه ادیان و مذاهب» روز پنج شنبه ۲۹ فروردین ماه هم‌زمان با سالروز ولادت حضرت علی‌اکبر(ع) و در آستانه ایام ولادت باسعادت حضرت مهدی‌موعود(عج) در مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی آغاز به‌کار کرد و به مدت دو روز به طول انجامید.
در این همایش دو روزه که با هدف آشنایی طلاب با مهدویت و معارف مهدوی برگزار گردید، ۴۰۰ نفر از طلاب جامعه المصطفی(ص) از ۶۳ کشور حضور داشتند.
ضرورت وجود امام عصر(عج)، مدیریت شیعه در عصر غیبت، انتظار، ولایت فقیه و معرفی امام از دیدگاه ادیان و مذاهب، فوائد امام غائب و وظایف منتظران به‌عنوان محورهای اصلی این همایش در نظر گرفته شده بود.
حجت الاسلام و المسلمین خالق پور، جانشین محترم ریاست جامعه المصطفی(ص) العالمیه سخنران ویژه این همایش بودند که به تبیین ضرورت و اثبات وجود حضرت ولی عصر(عج) پرداختند.
در این همایش طلاب پس از شرکت در مراسم سخنرانی، در کارگاه هایی که به همین منظور تشکیل می شود شرکت نموده و با اساتید خود به بحث و بررسی در خصوص مهدویت می پردازند.