خرداد

اولین جلسه معاونت آموزش مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در سال ۹۸

اولین جلسه معاونت آموزش سال ۹۸ مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی با حضور جناب حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای محسنی رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در روز سه شنبه مورخ ۹۸/۳/۲۷ برگزار گردید.
در ابتدای جلسه جناب آقای بابانژاد معاون آموزش ضمن عرض تبریک و خوش آمدگویی به رئیس جدید مدرسه و همچنین خرسندی به منظور برگزاری چنین جلسه ای با حضور کلیه همکاران محترم معاونت و عرض تقدیر و تشکر از زحمات خالصانه همکاران معاونت آموزش و زحمات مضاعفی که به دلیل عدم ترمی بودن مدرسه و ورودی و خروجی های هر روزه طلاب بر آنان تحمیل می گردد، به بیان گزارشی اجمالی از فعالیت های این معاونت در حوزه های مختلف و مشکلات موجود پرداختند.
در ادامه رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی ضمن تقدیر و تشکر از کلیه زحمات ارزشمند همکاران معاونت آموزش فرمودند که خدا را شاکر هستم که در محضر دوستان عزیزمان در بخش معاونت آموزش هستیم؛ کسانی که در صف مقدم یادگیری هستند و عمده ی زحمات آموزشی بر عهده ی این معاونت می باشد.
ایشان در ادامه به اهمیت کار معاونت آموزش در این مجموعه و مواردی که از اهمیت والایی برخوردار است پرداختند و خاطر نشان کردند که آموزش در این مرکز باید آموزش تربیت محور باشد.