خرداد

جلسه با اساتید مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در سال ۹۸

رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی روز سه شنبه ۹۸/۳/۲۸ در جمع اساتید مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی فرمودند، خدا را شاکریم که در جمع اساتید بزرگوار و بعضاً دوستان قدیمی فرصت خدمت گزاری را به اینجانب عطا فرمود. امیدواریم که خداوند توفیق بدهد که بتوانیم با همدلی و همفکری و هم افزایی و در یک کار گروهی رسالتی را که بر عهده ما می باشد را به مقصد برسانیم.

تقابل همه جانبه جنودالشیطان در مقابل جنودالرحمن در عصر کنونی، جامعه المصطفی به عنوان مهم ترین جبهه نرم جنودالرحمن در جمهوری اسلامی نقش بسیار تأثیرگذاری را ایفا می کند.

اکنون اسلام هراسی و ایران هراسی که در کل دنیا مطرح گردیده تأثیر زیادی در جذب طلاب و گرایش به اسلام داشته است.

تشکیل داعش با وحشیانه ترین و وحشتناک ترین جنایت ها به نام اسلام یک نمونه و برگرفته از همین قضیه اسلام هراسی می باشد.

در مقابل هم جمهوری اسلامی و در رأس آنها و به عنوان سوگلی جبهه ی نرم به دنبال مبارزه با این هجمه سنگین می باشد. در کشورهایی که دین اسلام وجود ندارد، افراد یک گمشده ای در خود می بینند که وقتی این دین به آنها ابلاغ می شود و چون فطری است به آن گرایش پیدا می کنند.

مدرسه المهدی هم به عنوان ورودی المصطفی مدرسه فاخری است که باید نگاه ویژه ای به آن شود.

ایشان فرمودند اکنون مدرسه المهدی در دنیا نظیر ندارد چرا که بالاترین، بزرگ ترین و پرحجم ترین ظرفیت در زمینه زبان فارسی را دارا می باشد. و الآن کاری که ما باید انجام دهیم باید با تعامل، همکاری، همفکری و هم افزایی و تلاش مضاعف در صدد حفظ این جایگاه باشیم که اگر در این خصوص کوتاهی کنیم خسران کردیم و به این درجه ضرر وارد نموده ایم که امیدوارم خداوند توفیق بدهد که مدرسه المهدی را به یک برند تبدیل کنیم و این شدنی خواهد بود.

داشتن روحیه انتقادپذیری، انجام کارهای علمی و پژوهشی منسجم و گروهی، ایجاد انگیزه در بین اساتید و طلاب، نظم، دقت، بصیرت و تکریم اساتید از اهم مواردی بود که رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در جمع اساتید مطرح نمودند.

در پایان اساتید مرکز درخواست ها و پیشنهادات خود را بیان نمودند و رئیس مرکز نیز ضمن تشکر از دغدغه های آنان به برخی از مسائل و مشکلات آنان پاسخ دادند.