تیر

جلسه معاونت تربیتی سال ۹۸ مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی

اولین جلسه معاونت تربیتی سال ۹۸ مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی با حضور جناب حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای محسنی رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی در روز پنج شنبه مورخ ۹۸/۳/۳۰برگزار گردید.

در ابتدای جلسه جناب آقای طباطبائی معاون تربیتی ضمن عرض خیرمقدم به رئیس جدید مدرسه فرمودند که اعتقاد شخصی بنده این است که در این مدرسه مسائل فرهنگی به عنوان محور قرار دارد و از اهمیت ویژه ای برخوردار است و مسائل تربیتی مقدم تر از مسائل آموزشی است. که الحمدالله با توجه به سختی کار دوستان با یک علاقه و عشقی در حال کار هستند.

ایشان در ادامه سخنانشان به بیان گزارشی اجمالی از فعالیت های این معاونت در حوزه های مختلف  پرداختند.

پس از ارائه توضیحات معاون محترم تربیتی، همکاران این معاونت نیز مواردی را جهت بهبود وضعیت پیشنهاد دادند و در پایان رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی ضمن عرض خسته نباشید و خداقوت و تشکر از همکاران مجموعه فرمودند که نگاه اول، باید نگاه تربیتی به این مجموعه باشد و ۶۰ درصد از توان ما باید به مسائل تربیتی بپردازد و دوستان باید این را مدنظر قرار دهند که طلاب از محیط هایی با آزادی فراوان به محیط حوزوی وارد شده اند و باید آهسته آهسته فرهنگ سازی صورت پذیرد و قوانین اینجا را به آنها یاد دهیم که لازمه ی آن داشتن یک برنامه ی منظم و جدول زمان بندی مدون است.

ایشان در ادامه سخنانشان موارد متعددی را در حیطه فعالیت های تربیتی بیان نمودند که در پایان مصوباتی هم ذکر گردید.