مرداد

بازدید رئیس و کارکنان دانشگاه پیام نور استان قم

مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی روز دوشنبه مورخ ۹۸/۴/۳۱ میزبان جناب آقای دکتر حسینی، رئیس محترم دانشگاه پیام نور استان قم و هیأت همراه ایشان بود، در این جلسه صمیمانه که نزدیک به یک ساعت به طول انجامید، در ابتدا حجت الاسلام و المسلمین حاج آقای محسنی، رئیس مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی به بیان توضیحاتی در خصوص فعالیت های جامعه المصطفی(ص) و همچنین مرکز آموزش زبان و معارف اسلامی به عنوان ورودی برای مهمانان محترم پرداختند.
ایشان فرمودند که با توجه به مأموریت این مرکز و لزوم ارتقای سطح علمی اساتید درخواست می شود که دانشگاه پیام نور تسهیلاتی را در جهت شرکت اساتید در دوره های آموزش زبان فارسی به غیر فارسی زبان را فراهم نماید و همچنین در جهت همکاری متقابل این مرکز آمادگی دارد که به دانشجویان غیرایرانی آن دانشگاه خدمات آموزشی زبان فارسی را ارائه نماید.
جناب آقای دکتر حسینی نیز فرمودند که جامعه المصطفی نهادی بسیار تأثیرگذار در دوره ی انقلاب اسلامی بوده و دانشگاه پیام نور هم که بعد از انقلاب تأسیس گردید با توجه به کتاب محور و آزمون محور بودن آن از کیفیت بالای آموزشی برخوردار است و باعث افتخار برای ماست که بتوانیم همکاری خوبی با یکدیگر داشته باشیم، کمااینکه در گذشته هم با بخش های دیگر المصطفی این هماهنگی ها صورت پذیرفته است.
در پایان مهمانان گرامی از بخش‌های مختلف این مرکز بازدید به عمل آوردند.